En Sıcak Konular

“Kanser” faktörlü güneş kremleri

17 Haziran 2007 20:26 tsi
“Kanser” faktörlü güneş kremleri Yaz geldi, güneşten koruyucu kremlerin reklâmı başladı. Güneş kremlerinin ve yağlarının aslında kanserojen olduğunu, kararında güneşin zararlı değil yararlı olduğunu biliyor muydunuz?

Güneş yanıklarının nedeni, güneş ışınları değil, beslenmenizdeki eksik antioksidanlar. Bu antioksidanlar radyasyona karşı tüm vücut hücrelerinizi dirençli kılıyor. Taze yeşil yapraklı sebzeler, karadut, böğürtlen ve havuçta ve spriluna gibi gıda takviyelerinde bolca bulunan antioksidanlar, yeterli miktarda alındığında, vücudunuzu güneş yanığına karşı içerden koruyor.

Güneş ışığı deriyle temas ettiğinde D vitamini oluşuyor. Vücutta D vitamininin yeterli miktarda bulunması, kanserin yüzde 80'ini önlemek için yeterli. Tıp endüstrisi, daha fazla para kazanmak için, daha fazla kanserli hastaya ihtiyaç duyuyor ve doğal koruyucu yöntemleri engellemeye çalışıyor.

Bu nedenle kanser endüstrisi "güneş ışığı cilt kanseri yapar" yalanının propogandasını yaparken, güneş kremi endüstrisinin satışlarını arttırıyor. Güneş kremi endüstrisi, deriden emilen kanserojen kimyasallarla ve D vitamini yoksunluğu ile kanseri körükleyerek kanser endüstrisinin satışlarını arttırıyor. Her iki endüstri de para kazanırken olan, kanseri artan halka oluyor. (Bu konuda daha fazla bilgilenmek için http://www.newstarget.com/021903.html adresindeki yazıya bakabilirsiniz.)

Güneş kremlerinizi atın, yerine bol yeşil sebze yiyin, antioksidan takviyenizi alın, bol bol güneşlenin. Kanser olma riskinizi yüzde 80 azaltın!

Özer Tayiz



Bu haber 2,583 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,250 µs