En Sıcak Konular

Şırnak'taki bombalı saldırıya tepki yağıyor

29 Aralık 2011 11:17 tsi
Şırnak'ta 35 köylünün F-16'lar tarafından öldürülmesi olayına sosyal medyada da tepki yağdı.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kaçakçılık yapan 35 köylünün F-16'lar tarafından bombalanarak öldürülmesi sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Gündeme bomba gibi düşen bu olayın ardından gazeteci ve yazarlar saldırıyla ilgili görüşlerini Twitter aracılığıyla aktardı.

İşte sosyal medyada Uludere'deki saldırının yankıları:

yildarado Yıldıray Oğur

17 yıl once jetlerın bombaladıgı koyun hesabı sorulur mu dıye umıtle baslanan gun uludere katlıamını ogrenmek. Mustafa Muglalinin Heronlari, F-16lari yoktu. Bayagi bi ilerlemisiz.Bu katliamin sorumlularinin adi da kislaya verilmez herhalde...
tezcanah Ahmet Tezcan

Şırnak'ta ölen terorist yahut kaçakçı olmuş ne farkeder? Onları bu sıfata mahkum eden Devlet-Terör Limited vicdan piyasasını da yönetiyor! Gelen tepkilerden çok net anlaşılıyor Kan-Kin Holding/Devlet-Terör Limited şirketinin vicdan piyasasında ne kadar etkili olduğu!

Suçlayan ile suçlanan arasında bir farkın kalmadığı ülkede yaşamak tutsaklığın en kahredici türüdür! Vuranın da vurulanın da savunucuları, birbirini suçlayanlar daha bir kaç gün önce kendi maaşlarına zam yaptılar! Neyi tartışıyoruz?

ismet_berkan İsmet Berkan

Bakamayacağım resimler geliyor Şirnak'tan. Önemli bir soru: Bombalar Türkiye topraklarına mı düştü Irak topraklarına mi? Dur ihtari yapmadan, teslim ol demeden direkt oldurmenin bir adi var, unutmayin! O hukuk herkese bir gun lazim olur...

barisyarkadas baris yarkadas

Ne demişti Milli Savunma Bakanı: "TSK ile büyük bir uyum içinde çalışıyoruz." Çok uyumlu oldukları 35 köylünün öldürülmesiyle görülüyor.

HasipKaplan Hasip Kaplan

cnn,ntv,habertürk,yandaş candaş medya haber kanalları 4 saat oldu otuz yurttaşımız Şırnak'ta F-16 bombalarıyla can verdi,haber değeri yokmu?

HasipKaplan Hasip Kaplan

Şırnak Uludere Gülsuyu(Bejehi)/Ortasu(Robaski) köyleri,sınırda uçakların kaçakçılıkları bombalaması sonucu çok sayıda sivil öldürüldü.

ahuozyurt Ahu Ozyurt

Strateji...Konsept!!! Oldu.. Peki..

metehan_demir Metehan Demir

Sirnak'ta Heron ile katliam haberi ile ilgili sorumlularin inceleme basladi diye oyalamadan en kisa surede bilgi ve hesap vermesi gerekiyor

aakadiroglu Abdullah Akadiroğlu

Günaydın.Türkiye acayip bir provokasyonla güne uyandı. Şırnak'taki olaydan ne çıkacak merak ediyorum.örgüt sitelerinde provk. başladı bile.

meryemgayberi meryem

İnsanlığın haysiyetine sığmaz Uludere. Kim yaptıysa sığmaz. Bunun adı katliam.
erenegilmez eren eğilmez

TR'de haber kanalı falan yok, olağanüstü bir durum var. #uludere birinci haber ama yok, mevzu enflasyon tahminleri vs yayın akışları normal

ekurkcu Ertuğrul Kürkçü

Operasyonların sorumluluğunu bizzat üstlenen AKP hükümeti Uludere'deki katliamın dolaysız failidir. Cinayetin hesabı sorulacak.

EmreUslu Emre Uslu

Bu olayda sorular sunlar: 1) 60'a yakin kisinin odlgu yerde Heron goruntuleri nasil iyi tedkik edilmez? Kacakci ile PKK ayirt edilmez mi?

Rotahaber



Bu haber 558 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,965 µs