En Sıcak Konular

Kıyıklık: Hukuksuzluk zoruma gidiyor

17 Haziran 2007 17:19 tsi
AK Parti Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık; "Bu kadar hukuksuzluk benim zoruma gidiyor. Sizin de zorunuza gidiyor mu? Gidiyorsa hesabını sandıkta sorun. Başbakanımızı ve Abdullah Gül’ümüzü kurda kuşa yem etmemenizi istiyorum’ dedi.

 AK Parti Bağcılar ilçe teşkilatı ilçedeki dernek yöneticileriyle milletvekili adaylarını buluşturdu.

Ev sahipliğini Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Necati Kahraman’ın yaptığı kahvaltılı toplantıya Bağcılarda faaliyet gösteren derneklerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Bağcılar Belediyesi Halk sarayında düzenlenen ve yaklaşık 300 dernek yöneticisinin katıldığı toplantıda İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Feyzullah Kıyıklık ve Tülay Kaynarca ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı birer konuşma yaptı.

‘’Efsane başkan, büyüğümüz, ağabeyimiz Feyzullah Kıyıklık’’ anonsu ile kürsüye gelen Kıyıklık, 15 yıl Bağcılar’a belediye başkanı olarak hizmet ettiğini, bundan sonrada meclis çatısı altında İstanbul’a ve Türkiye’ye hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Kıyıklık şunları söyledi: ‘’1994 yılından önce İstanbul da su yoktu, çöpler ortalıkta dağ gibi olmuştu, hava kirliliği almış başını gidiyordu, hatta Ümraniye de çöp dağı patladı 30 vatandaşımız canından oldu. Bundan 4.5 yıl önce akşam yatarken dolar 1 lira iken sabah katlığımızda 2 lira olabiliyordu. Fakat bir adam geldi, susuzluk kalmadı, çöp kalmadı, hava kirliliği denen bir şey kalmadı. Şimdi bu ekip yönetiminde yönetimin de başarılı işlere imza attı. Özal’ın, Demirel’in, Sezer’in Cumhurbaşkanı seçildiği anayasa nedense meclis tarihinde en çok oyu alan Sayın Abdullah Gül’ün seçilmesine izin vermedi. Şu zihniyetteki adaletsizliği bakın bu kadar hukuksuzluk benim zoruma gidiyor. Sizin de zorunuza gidiyor mu? Gidiyorsa hesabını sandıkta sorun. Başbakanımızı ve Abdullah Gül’ümüzü kurda kuşa yem etmemenizi istiyorum’ dedi.

haber7



Bu haber 302 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,175 µs