En Sıcak Konular

Yozgatlı Beşiktaş'a uçtu

17 Haziran 2007 09:46 tsi
Siyah beyazlılar, Ertuğrul Sağlam’ın istediği yıldız futbolcuyu 2 yıllığına renklerine bağladı. Mehmet, "Kartal’a geldiğim için çok mutluyum" dedi.

DIŞ transferde bugüne dek Sporting Lizbon’dan Şilili sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello ve Ankaraspor’dan kaleci Hakan Arıkan’ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı’yı da 2 yıllığına kadrosuna kattı...

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, "İyi bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Mehmet Yozgatlı bu mevkii için ideal isim. Eğer alabilirsek bize çok faydalı olur" şeklindeki sözleri üzerine harekete geçen Beşiktaş yöneticileri Celal Kolot ve Mario Berk, sarı lacivertli futbolcuyla görüşüp, transfer teklifinde bulundular.

MENAJERİYLE DE GÖRÜŞÜLDÜ

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Yozgatlı, "Şartlarda anlaşırsak gelirim. Menajerimle görüşün" cevabını verince, Kolot ve Berk dün öğleden sonra menajer Haluk Canatar ile bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonucunda taraflar anlaşmaya varırken, son söz için iş futbolcuya kaldı.

Deneyimli oyuncuyla da yapılan görüşmelerden istediği yanıtı alan siyah beyazlılar, son yıllarda ezeli rakibinden kopardığı 6. oyuncuyu da bünyesine katmış oldu.

SIKINTI ÇEKMEM

Schalke 04’ün de peşinde koştuğu Mehmet Yozgatlı’nın konuyla ilgili olarak yakınlarına, "Hiçkimse alıştığı düzeni bozmak istemez. Ancak, Fenerbahçe yönetimi bugüne dek sözleşmemi yenilemeyince ben de diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye aldım. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bana son derece güzel bir teklifle geldiler. Yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardık. Kartal’a geldiğim için çok mutluyum.

Beşiktaş’ta herhangi bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, çünkü orada çok sayıda arkadaşım var. Mustafa Doğan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ali Güneş ve Murat Şahin’le sürekli görüşüyorum. Yöneticileri de beni çok iyi karşıladı" dediği belirtildi.

BÜYÜKLERİN GÖZDESİ

1979 yılında Almanya’da doğan Mehmet Yozgatlı, daha önce İstanbulspor, Galatasaray ve Adanaspor’da forma giydi. Beşiktaş’a transfer olan Yozgatlı, 3 büyük kulüpte forma giyen yedinci Türk futbolcu oldu. Daha önce de Refik Osman Top, Ali Soydan, Saffet Sancaklı, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Sergen Yalçın, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarında oynamıştı.

3 defa B, 6 defa Ümit, 1 defa da A Genç Milli Takım’da oynayan 1.81 metre boyundaki Mehmet Yozgatlı, bu sezon Fenerbahçe’de 17 lig maçında görev aldı, 2 gol attı.

KARTAL'DAKİ 6. FENERBAHÇELİ

SON yıllarda Fenerbahçe ile bağlarını koparan futbolcuların ikinci durağı genelde Beşiktaş oluyor. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı Mehmet Yozgatlı, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan 6’ncı Fenerbahçeli futbolcu olacak. Murat Şahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneş ve Mustafa Doğan daha önce sarı lacivertli takımda görev yapan isimler. Beşiktaş, son 3-4 yıl içerisinde daha önce sarı lacivertli takımda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım ve Emre Aşık’a da kapılarını açmıştı.
Yazıcı Formatı Gönder Yorum Yaz



Bu haber 333 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,266 µs