En Sıcak Konular

Roberto Carlos: Hayat böyle

16 Haziran 2007 13:28 tsi
Fenerbahçe'nin transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, "Real Madrid'ten ayrılmak istemiyordum, ama hayat böyle" dedi.

Kendisini Real Madrid'te “unutulmayacak bir dönemin parçası” olarak hissettiğini kaydeden Roberto Carlos, İspanyol spor gazetesi As'a verdiği demeçte, Fenerbehçe'nin de kendisini tekrar önemli hissettirdiğini ifade etti.

La Liga'da yarın Mallorca'ya karşı oynanacak son maçta Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madridli taraftarlara veda edecek olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, “Kazandığım kupalardan dolayı kendimi önceliklihissediyorum, ama bunların hepsini Madrid'in formasını giydiğimden dolayı kazandığımın bilincindeyim. 11 yılda, 3 Avrupa kupası, 3 lig kupası, 2 kıtalararası kupa, 1 Avrupa Süper Kupası ve 3 Kral Kupası kazandım. Ama bir tane eksik var. 4. lig kupasını kazanarak gitmek istiyorum” dedi.

Carlos, Mallorca maçını kazanmadan şampiyon olamayacaklarını, bu yüzden maça şampiyon havasında çıkılmaması gerektiğini kaydetti. Brezilyalı futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Lig kupasını alarak gitmek benim için bir rüya gibi olur, çünkü hayatımın en önemli sportif dönemini en iyi şekilde kapatmış olacağım. Eğer Tanrı isterse Mallorca'yı yeneriz ve şampiyon oluruz. Real Madrid'in futbolcusu olduğumdan bu yana en özel dönemi yaşayacağım, çünkü birkaç ay öncesine kadar kimse bu takıma inanmıyordu. Şimdi ise lig şampiyonluğunu kazanmak üzereyiz.”

Hurriyet



Bu haber 1,971 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,415 µs