En Sıcak Konular

Köşk’e haftada 10 bin mektup yağıyor

18 Aralık 2011 12:01 tsi
Elektronik ya da normal yollarla Köşk’e haftada 10 bin mektup yağıyor. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Gül’e sevgi satırları arasına ilginç taleplerini de sıkıştırıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün halkla iç içe tutumu ve iletişim teknolojilerine duyduğu yakınlık sayesinde vatandaşların Köşk’e erişilebilirliği en üst düzeye çıktı. Cumhurbaşkanlığı’na haftada ortalama 8 bin elektronik posta geliyor. Mektuplarla bu rakam 10 bine kadar ulaşıyor. Gül’e yazılan her bir satır, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter ve ekibi tarafından tek tek değerlendiriliyor. İnceleme ardından gerekli görülenler şahsen okuması için Cumhurbaşkanı’na sunuluyor.

-Çinli kız sevdim ama kaybettim

Siirt’ten Aşil Başar isimli bir genç mektubunda Çinli bir kıza aşık olduğunu anlatıyor. Çinli ailenin komşuları olduğunu ancak taşındıklarını ve bir daha izine ulaşamadığını söyleyen genç, mektubunda derdini şöyle anlatıyor: Size onların elektrik faturasını da gönderiyorum belki lazım olur. Altı senedir domates yiyemiyorum. Ne zaman domates sofraya gelse onu ilk gördüğüm günü hatırlıyorum. Şimdiden ilginize teşekkür eder saygılar sunarım.

- Terörü özel gücümle bitirebilirim

Cumhurbaşkanı’na gelen mektuplarda bir vatandaş ise özel güçleri olduğunu belirterek “Terörle mücadelede, Cin ordumu gönderebilirim, yanıtınızı bekliyorum” diyor.

-Torpile ‘Var Mısın, Yok Musun’!

Beşiktaşlı Gül’den, Beşiktaş maçları için kombine bilet talep edenler olduğu gibi Var Mısın Yok Musun adlı yarışmaya katılmak için torpil isteyen de bulunuyor.

-İstanbul’a gelince çaya beklerim

İstanbullu boyacı Engin, yerel şivesiyle kaleme aldığı mektubunda, Cumhurbaşkanı’na sevgisini dile getiriyor: Sayın cumur başkanım yeni yılınızı canı gönül den ayırlara vesile olmasını dilerim. İstanbul’a geldiğinizde bir çayımızı içmenizi temenni ederim.

star

Bu haber 703 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,934 µs