En Sıcak Konular

Soykırım Yalanı…

16 Aralık 2011 11:23 tsi
Demokrasi denilen tek dişi kalmış canavar. Ne de güzel saklıyor, koruyor para ve sermayenin patronlarının Gizli Dünya Sömürü Devletini..Pöh,Sarkozy imiş de sanki ''Ermeni soykırımını inkar suçu'' yasasını isteyen.

Av.Cihan Tufan

Katolik Fransa’da Yahudi bir Başkan. Ne o Ermeniler de gizli Yahudi mi?

Avrupa Birliği,Amerika,Kanada,Japonya velhasıl kendilerine demokrasi yalanını uydurmuş batı Avrupa nasıl oluyor da hem demokrasiden bahsedecekler hem de Yahudi Soykırımını inkarı suç kabul eden yasaları çıkartıp bir de bu iddialarda bulunanı mahkum edecekler.

Batı Avrupa’da ki bu demokrasi nasıl demokrasi. Pagan demokrasisi mi ki birisi çıkıp düşünce ve fikir hürriyeti çerçevesinde ya da sırf böyle olduğuna inandığı için,düşünce ve fikir hürriyeti çerçevesinde fikrini açıklayarak ''Naziler Yahudi Soykırımı Yapmamıştır'' diyemeyecek.Yesinler sizin pagan demokrasinizi.

Hep yalan hep yalan. Bir de bunlara inanıp demokrasiden,insan haklarından,AİHM kararlarından bahsetmezler mi?Bir de bunlara inanıp düşünce ve fikir hürriyetinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru diye bahsetmezler mi?

Çağdaş batı medeniyetiymiş. Bunlar mı çağdaş, bunların ki mi çağdaş batı medeniyeti demokrasisi. Yav adamlar düşünce ve fikri açıklamayı bile yasaklamışlar bir de bunlara güvenip bunlardan medet umuyorsunuz ve muasır medeniyet diye batıya özeniyorsunuz.

Sizin örnek aldığınız Batı Demokrasilerinde birisi çıkıp da'' Naziler Yahudi Soykırımı yapmamıştır'' diyerek düşüncelerini açıklama hürriyetine bile sahip değil.

Eh şimdi de Fransa'da çıkmışlar''Ermeni Soykırımını İnkar Suçu'' diye yasa çıkartmaya hazırlanıyorlarmış. Hep düşünüp dururdum acaba niye ikinci dünya savaşında Türkiye savaşa sokulmamıştı, Hitlerin altınları neden Türkiye'ye gönderilmişti,neden sonrasında İsrail kabul edilmişti ve neden Avrupa da Yahudi Soykırımını İnkarın suç olması yasalaştırılmıştı.

Ne o sanki Büyük İsrail Türkiye'miydi ki şimdi de Türkiye Ermeni Soykırımını tanımaya zorlanırken bir yandan da ''Ermeni Soykırımını İnkarın Suç sayıldığı'' yasalar çıkartılmaya başlandı.

Şimdi anlaşılıyor neden birileri Yahudi soykırımını inkarı suç sayan yasalar çıkardığı.
Demek ki demokrasi diye bir şey yok, seçen seçilen yok.Demokrasi yalanı seçenleri uyutan seçilenleri arka plandan seçenlerin gizlendiği saklambaç.

Demokrasi olsaydı seçimle gelen Berliskoni paranın ve sermayenin patronları tarafından kovulmaz yine kendi halkının seçimleriyle giderdi. Avrupa Sonbaharı artık ülkelerindeki seçenleri ve seçilenleri değil bunları belirleyen para sermaye ve sahte gücün patronlarını kuşatıyor.Bianet.org da kadın hakları kadın hakları diyor da bir türlü Pirelli takvimlerinde teşhir malzemesi olarak kullanılan kadınların haklarından bahsedemiyor. Bianet temi Pirelli ne Nadire Mater buna ne der.

Demokrasi demokrasi amma da demokrasi. Emekli açlık sınırının altında maaş alır, bir kere doktora gitse maaşından ücret diye kesilir, bir de şimdi ileri demokrasi gereği telefonla randevu almak için de para ödemek zorunda kalır. Soyan ne de kolay soyuyor.Siz istediniz biz yaptık akşam 7 den sabah 7 ye bedava,yersen eğer mecburi ücret mecburi.

Aveaya gel,vodafona gel türksele gel.Kime gelirsen gel yolunmaya gel.Hepsinde görüşmek bedava ödediğimiz trilyonlar hariç.
Emekliye intibak 2073 te.Hep para al hep para al,vermeye sıra geldiği zaman yok al sana demokrasi.Harun Yahya kıyamet alametleri kıyamet alametleri derken, medyadaki her gün Cübbeli kıyametlerinden mi haber veriyordu.Halbuki her ikisi de İsa Mesih gelecek derken ne de güzel diyaloğçuluk diyaloğu yapıyorlardı.

Dün Yahudi soykırımını inkarı suç sayanlar bu gün de Ermeni soykırımını inkarı suç saymaya başladılar.Bunlar yarın çıkıpta Büyük İsrail’in başkenti de İstanbul demesinler.

İster misiniz yarın bir gün çıkıpta,Ehli Sünnet Sünni İslamı savunmak ve İsa Mesih’in geleceğini İnkar etmek suçtur ve İslam peygamberinin son hak peygamber olduğunu iddia edipte savunmakta Sünni el-kaide terör örgütü üyesi olma suçudur diye bir yasa çıkartmasınlar.

Çıkartırlar mı çıkartırlar..

timetürk



Bu haber 614 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,780 µs