En Sıcak Konular

Deniz Baykal düğmeye bastı

11 Aralık 2011 09:15 tsi
Deniz Baykal düğmeye bastı CHP eski lideri 3 günlük İzmir gezisinin startını verdi.

Baykal kanadı ziyaretin belediyeye destek amacıyla gerçekleştirildiğini ifade ederken, kulislerde “Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı muhalefet resmen başladı” yorumları yapılıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı eski Genel Başkan Deniz Baykal ve eski Genel Sekreter Önder Sav’ın muhalif hareketi ilk kez resmiyete döküldü. Baykal, dün akşam İzmir programına start verdi. Gezi,Kılıçdaroğlu’nun geçen haftaki İzmirmitinginin hemen ardından gerçekleşmesi nedeniyle dikkat çekici bulundu.

“DESTEK” GEZİSİ

Baykal kanadının, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonlara tepki ve belediyeye destek amacıyla gezinin gerçekleştirildiğini ifade etmesine rağmen program,Kılıçdaroğlu’na karşı muhalefetin “resmen” başlaması olarak algılandı. Baykal’ın İzmir programı, “Baykal Gönüllüleri” adıyla kamuoyuna duyuruldu. Cep telefonlarına “Baykal Gönüllüleri” imzasıyla gönderilenmesajda, “Sayın Deniz Baykal İzmir’de. 10.12.2011 Cumartesi günü saat 17.00’de, tüm halkımızı havaalanı VIP salonunda karşılamaya bekliyoruz” çağrısı yapıldı.

SMS’LER AYNI NUMARADAN

Baykal’ın 3 gün sürecek İzmir programı ile ilgili ikinci mesaj, aynı cep telefonu numarası üzerinden “Sıtkı KurumKarabağlar Belediye Başkanı” imzasıyla gönderildi. Cepmesajlarının gönderildiği numaranın, Baykal’ın yakınında bulunan ve parti çevresinde “Baykal’ın yürüyüş arkadaşı” olarak bilinen Atanur Göncü’ye ait olduğu belirtildi.

KOCAOĞLU SAV’A YAKIN

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski Genel Sekreter Önder Sav’a yakınlığıyla biliniyor. Baykal ve Kocaoğlu’nun birlikte açılışa katılması kulislerde Baykal-Sav arasındaki işbirliğinin göstergesi olarak konuşuluyor.

bugün


Bu haber 2,463 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,503 µs