En Sıcak Konular

Mengü: Kılıçdaroğlu'nun gitmesi lazım

6 Aralık 2011 14:04 tsi
CHP eski Milletvekili Şahin Mengü. canlı yayında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi. Koltuğun Kılıçdaroğlu'na büyük geldiğini savunan Mengü, tek yol gösterdi:

Ülke Tv'de Mehmet Acet'in moderatörlüğünü yaptığı "Gazeteci Milleti" CHP'de yaşanan parti içi muhakefeti masaya yatırdı. Kılıçdaroğlu'nun en sert muhaliflerinde CHP eski milletvekili Şahin Mengü'de programa telefonla bağlanarak, CHP liderini adeta topa tuttu.

İNANINIRLIĞINI KAYBETTİ

Kılıçdaroğlu'nun karizması olmadığını söyleyen Mengü, canlı yayında şu sözleri söyledi: "İşler kötü gittiği zaman parti içi muhalefet hareket geçer. Kılıçdaroğlu referandumda alınan oyun yüzde 32'sinin CHP oyu olduğunu söyledi. Hemen arkasında yüzde 26 oy alındı. Bütün bu gelinen noktada hep parti içi muhalefet mi suçludur. Kılıçdaroğlu çok rahat çalıştı ama siz çizginizde tutarlı olmazsanız, inanırlılığınız kaybederseniz, siyasette bir lider için en kötü şey toplumda yarattığı inanılırlığın geriye doğru düşmesidir. Kılıçdaroğlu bunu yaşıyor şimdi. Bunun sorumlusu biz değiliz.

CHP ŞU ANDA YÖNETİLEMİYOR

Bir Dersim olayı. Ben Tayyip Erdoğan'a hiç kızmıyorum. Sizin rakibiniz pas yuvarladığında onu dışarı atmak her halde hiç akılcı olmaz. Siz alakasız zamanda bir arkadaşınızı konuşturacaksın, sonra da muhalefet ayaklandı diyeceksin. Bu kimin zaafımıdır, yoksa CHP'yi yönetememek midir? CHP şu anda yönetilemiyor.

ONA MAKAM BÜYÜK GELDİ

Bu mücadeleyi sürdürmek bizim görevimiz. CHP kötüye gidiyorsa, sonuna kadar mücadele etmek zorundayız. Kılıçdaroğlu'nun gitmesi gerekir bu benim şahsi düşüncem. Kılıçdaroğlu bu işte muvaffak olamadı. CHP Genel Başkanlığı, ana muhalefet partisi liderliği gibi çok önemli bir makam ona büyük geldi.

KILIÇDAROĞLU'NDA KARİZMA YOK

Şartlar lideri yaratır. Ben Kılıçdaroğlu geldiği zaman dedim ki televizyonlarda "Deniz Baykal'la birlikte CHP'de karizmatik lider dönemi bitmiştir "dedim. Nitekim 1,5 yıldır da Kılıçdaroğlu kendisini lider yapamadı. Hukuki bir genel başkanlık yapıyor. Liderlik bir karizma işi. Örneği o karizma Tayyip Bey'de var. Ama Kemal Bey'de böyle karizmatik bir lider vasfı yok.

haber365.com

Bu haber 596 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,678 µs