En Sıcak Konular

Libyalı saldırgan psikolojik rahatsız çıktı

5 Aralık 2011 08:54 tsi
İstanbul'da Topkapı Sarayı Mü-zesi'nde görevli iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra ölü ele geçirilen Libya uyruklu Samir Salim Ali Elmadhavri'nin psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı.

Babası Salim Ali Abdallai ve ağabeyi Muhammed Salim Ali, önceki gün bilgilerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Bilgilerine başvurulan Elmadhavri'nin babası Salim Ali Abdallai, oğlunun psikolojik hastalıkları bulunduğunu ve tedavi görmeye başladığını anlattı. Samir'in, küçüklüğünden beri yılın belli dönemlerinde zihinsel sorunlar yaşadığını, geri kalan dönemde ise akli dengesinin iyi olduğunu belirten baba, rahatsızlığının 2009 yılından itibaren arttığını, son 7 ay içerisinde ise iyice kötüleştiğini ifade etti. Bu sebeple oğlunun birçok defa hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

Libya'da bulunduğu dönemde oğlunun üstündeki elbiseleri çıkardığını, elindeki paraları başkalarına dağıttığını ve etrafta taşkınlık yaptığını belirten baba Salim Ali Abdallai, oğlunun 2009 yılında da İsveç'te olay çıkardığını açıkladı. Bu tarihte İsveç'e giden Samir'in taşkınlık yaptığını, üzerindeki elbiseleri çıkarması üzerine kendine müdahale eden polise de direndiğini kaydetti. Baba, polisin gözaltına aldığı Samir'in İsveç'te 3 ay tedavi gördüğünü, daha sonra Libya'ya gönderildiğini belirtti. Samir'in evli ve 2'si kız 3 çocuğunun bulunduğunu aktaran baba, yeniden pasaport çıkarttığından haberleri olmadığını, Türkiye'ye gittiğini de saldırı günü öğrendiğini söyledi. Kaybolmasının ardından eşinin, çocuklarından bulduğu bir numarayla Samir'e 3. gün ulaştığını, Türkiye'de bulunduğunu belirten Samir'in durumunun iyi olduğunu söylediğini anlatan acılı baba, numarayı tekrar aradıklarında ulaşamadıklarını anlattı. Baba, yaşananların Türkiye'ye karşı bilinçli bir eylem olduğunu sanmadıklarını, tamamen psikolojik rahatsızlığın sonucu olduğunu düşündüklerini belirtti.

zaman

Bu haber 643 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,700 µs