En Sıcak Konular

TBMM'de bu hafta

4 Aralık 2011 12:28 tsi
Meclis, bütçe mesaisine bu hafta başlıyor.TBMM Genel Kurulu, haftaya uluslararası anlaşmaların onaylanmasını içeren yasa tasarılarıyla başlayacak. Genel Kurul, 6 Aralık Salı ve 7 Aralık çarşamba günleri uluslararası anlaşmaları görüşecek.

2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı, Plan ve Bütçe Komisyonunun ardından Genel Kurulda görüşülmeye başlayacak.

Bütçenin tümü üzerindeki görüşmeler, 8 Aralık Perşembe günü yapılacak. Kesintisiz 14 gün sürecek bütçe maratonunda her gün iki oturum gerçekleştirilecek. Sabah 11.00'de başlayacak çalışmalar, günlük programın bitimine kadar devam edecek.

Cumhurbaşkanlığı, TBMM Başkanlığı, Sayıştay, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Başbakanlık, MİT ve MGK Genel Sekreterliği, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, TDK ve TTK'nın 2012 yılı bütçeleri, 9 Aralık Cuma günü görüşülecek.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı, Hazine Müsteşarlığı, BDDK ve SPK, Adalet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2012 yılı bütçeleri 10 Aralık Cumartesi günü ele alınacak.

TBMM Genel Kurulu; Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK, ÖSYM ve üniversitelerin 2012 yılı bütçelerini ise 11 Aralık Pazar günü görüşecek.

-Komisyonlar-

İçişleri Komisyonu, ''Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'' üzerindeki görüşmeleri, 7 Aralık Çarşamba günü sürdürecek.

AB Uyum Komisyonu, 8 Aralık Perşembe günü yapacağı toplantıda, elektronik ticaretin düzenlenmesi, hukuk uyuşmazlıklarında arabuluculuk ile devlet sırrı hakkındaki kanun tasarılarını ele alacak.

aa

Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,135 µs