En Sıcak Konular

Laik Mehmet'ten dualı kampanya

14 Haziran 2007 12:17 tsi
Laik Mehmet'ten dualı kampanya 

Seçim kampanyası çalışmalarını sürdüren DP'nin reklam filmlerinde, laiklik ve ibadet vurgusu yapılıyor. Hazırlanan filmde Türk bayrağı, AB Bayrağı,Atatürk ve dua eden Ağar görüntülerinin yanı sıra “laiklik ve ibadet elele” mesajı veriliyor.

Anavatan Partisi ile birleşme ve ittifak görüşmelerinde yaşanan hayal kırıklığının ardından 22 Temmuz seçimlerine tek başına giren Demokrat Parti, seçim kampanyası çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan mitinglerle seçime hazırlanacak olan DP bir yandan da yaptırdığı reklam filmleri ile seçim mesajlarını verecek.

Demokrat Parti, seçim kampanyasını hazırlanan reklam filmleri ile yürütecek. Reklam filmlerinde Nilüfer’in “Olmadı Yar” şarkısını türkü, horon, rock, pop, opera, marş gibi değişik türlere uyarlayan DP’nin seçim mesajlarını ise “zıtlaşmayla, kutuplaşmayla, küstürmeyle, bezdirmeyle, ayırmayla, kayırmayla nereye kadar; buraya kadar. Artık Demokrat Parti var, çare var” görüşü oluşturuyor.

İÇİNİZDEN BİRİ MEHMET

Reklam filmlerini 18 Haziran’da İstanbul’da yapılacak aday tanıtım toplantısı ile tanıtacak olan DP’nin reklam filmlerinde ayrıca Ağar’a yönelik “işçi, köylü,emekli, memur, çiftçi, asker, sanayici, işadamı, işsiz babası, aile babası, devlet adamı, millet adamı, Türkiye’nin Yeni Lideri; Mehmet, Mehmet Ağar” ifadeleri de dikkat çekiyor.

LAİKLİK VE İBADET VURGUSU

DP, reklam filmlerinde, laiklik ve ibadet vurgusu da yapıyor. Hazırlanan filmde Türk bayrağı, AB Bayrağı,Atatürk ve dua eden Ağar görüntülerinin yanı sıra “laiklik ve ibadet elele” mesajı veriliyor.

TARAN’IN KURTULUŞ SAVAŞI ŞİİRİ DE REKLAM FİLMİNDE

DP’nin yaptırdığı reklam filminde Zafer Hüsnü Taran’ın 1948 tarihinde yazdığı ve Kurtuluş Savaşı’nı anlattığı şiirine de yer veriliyor. “Harp Poemi” şiirinin ardından ise Ağar, "Bizden haberler iyi değil. Bir türlü iyileştirilemeyen, sürekli kanayan bir yaramız var. Bu vatanın evlatları, bitmek bilmeyen bir vuruşma uğruna gazi oluyor. Şehit oluyor. Maalesef eline silah almış, terör ve kavgayı çıkış yolu kabul etmiş eylem peşinde koşanlar da Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları. Şiddet, azap, kahır dolu bir vuruşma sürüp gidiyor yıllardır. Bitsin artık. Bitsin ki; analar, babalar, bacılar, kardeşler, eşler, dostlar ağlamasın. Türkiye ağlamasın" diyor.

haber7

 



Bu haber 252 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,965 µs