En Sıcak Konular

PKK'da kadın depremi

1 Aralık 2011 11:13 tsi
PKK'da kadın depremi KCK ve sınırötesi operasyonlarla darbe üstüne darbe yiyen terör örgütünde şimdi de kadın kavgası başladı.

PKK, Kazan'da büyük darbe yedi! En büyük kaybı ise kadın teröristler verdi. Bunun üzerine 'bayan yoldaşlar' sözde erkek yöneticilerine tepki gösterdi.

Türkiye'nin sınır içi ve sınır dışındaki operasyonları, terör örgütü PKK'yı çözülme noktasına getirdi. Kurumaya yüz tutan bataklık, en büyük darbeyi ise Hakkari'deki Kazan Vadisi'nde yedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kazan Vadisi'nde başlattığı operasyonda, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Ancak öldürülen teröristler içerisinde 25'e yakın kadın olması, kanlı örgütte kadın kavgası başlattı.

Kadın yapılanmasının sözde sorumlusu olan terörist Zozan Çewlik, örgütün erkek yöneticilerine kazan kaldırdı. PKK'lı Zozan Çewlik, Kazan Vadisi'ndeki operasyonlardan sonra telsizden "Pratiksiz yoldaşların ölümünden siz sorumlusunuz" diyerek Fehman Hüseyin'e ve Duran Kalkan'a çağrı yaptı.

DURAN'I KAMPTAN KOVDU

Terörist Zozan Çewlik, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü vesilesiyle kampa gelip konuşma yapmak isteyen sözde liderlerden Duran Kalkan'ı kamp içine de almadı. Çewlik, "3 ayda verdiğimiz yoldaş (kadın terörist) kaybı, 30 yılın kaybından fazla. Sen de sorumlusun. Yoldaşlar seni istemiyor" diyerek terörist Kalkan'ı kamptan kovdu. Duran Kalkan da, "Bunun hesabını verirsin" diyerek korumalarıyla birlikte kanlı örgütün kamp kapısından geri döndü. Bu olayın ardından Çewlik, örgütün Kandil bölgesinde düzenlenen hiçbir etkinliğine çağrılmadı.

TELSİZLER KANITLADI

Terör örgütü PKK'daki kadın kavgası, telsiz konuşmalarına da yansıdı. İstihbarat birimleri, "peşlin" ile "sözdar" kod adlı iki kadın teröristin 25 Kasım'da kaydedilen telsiz konuşmalarını ele geçirdi. Konuşmalar PKK'daki kadın kavgasını gözler önüne serdi.

İŞTE O KONUŞMA

Peşlin: Beni duyuyor musun Sözdar? (2 defa)

Sözdar: Duyuyorum 3.3 açık ve net.

Peşlin: Koma Bejan (Zozan Çewlik) Abbas (Duran Kalkan) olayını duydun mu?

Sara: Doğrudur, doğrudur.

bugün


Bu haber 1,073 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,979 µs