En Sıcak Konular

Saldırgan ölü olarak ele geçirildi

30 Kasım 2011 10:17 tsi
Saldırgan ölü olarak ele geçirildi Topkapı Sarayı önüne gelen uzun namlulu silahlı bir kişi Saray önünde nöbet tutan askerlere ve vatandaşlara ateş açtı. Olayın Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun Suriye yaptırımlarını açıkladığı zamana denk gelmesi, dikkat çekti.

Topkapı Sarayı önüne gelen uzun namlulu silahlı bir kişi, Saray önünde nöbet tutan askerlere ve vatandaşlara ateş açtı. Saldırıda ilk belirlemelere göre biri asker ve biri sivil olmak üzere 2 kişi yaralandı. Topkapı Sarayı'na özel harekat polisleri sevk edildi. düzenlenen operasyonda saldırgan ölü olarak ele geçirildi.

Topkapı Sarayı'na özel harekat timleri geldi

Kimliği belirsiz bir şahsın uzun namlulu silahla etrafa rast gele ateş açtığı Topkapı Sarayı'na özel harekat polisleri sevk edildi. Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde Topkapı Sarayı önüne gelen şahıs güvenlik araması sırasında fark edilen silahını çıkararak etrafa rast gele ateş açmaya başladı. İlk belirlemelere göre çatışmada güvenlik görevlisi Mehmet Ballıcı ve bir asker yaralandı. Güvenlik görevlilerinin anında karşılık verdiği çatışmada, olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı bölge, vatandaşlardan arındırıldı.

Silah seslerinin gelmeye devam ettiği bölgeye Özel Harekat Tim'leri de sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre; uzun namlulu silah taşıyan bir kişi, sabah saatlerinde Topkapı Sarayı önüne geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, uzun namlulu silahla nöbet tutan askere ve vatandaşlara rast gele ateş açtı. Saldırıda ilk belirlemelere göre biri asker ve biri sivil olmak üzere 2 kişi yaralandı. Saray önündeki çatışma devam ediyor. Polis tarafından boşaltılan bölgede sık sık silah sesleri duyuluyor. Topkapı Sarayı ve Arkeoloji Müzesi ziyarete kapatıldı. Bölgeye, çok sayıda güvenlik ekibi sevk edildi.

Çatışmada yaralananlar hastanede

Topkapı Sarayı önündeki silahlı çatışmada yaralanan 2 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Topkapı Sarayı önüne gelen uzun namlulu silahlı bir kişi, Saray önünde nöbet tutan askerlere ve vatandaşlara rast gele ateş açtı. İlk belirlemelere göre saldırıda iki kişi yaralandı. Saldırıda yaralanan iki kişi ambulanslarla Haseki Eğtimi ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Saldırıda yaralanan iki kişiden birisinin vücuduna 3 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Bu haber 1,118 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,936 µs