En Sıcak Konular

Başbakan taburcu edildi

29 Kasım 2011 16:35 tsi
Başbakan taburcu edildi Başbakan Erdoğan'ın yapılan patoloji sonuçları temiz çıktı. Erdoğan, kamuoyundan gizlenen ameliyatının ardından, bugün akşam saatlerinde taburcu edildi.

En son 25 Kasım Cuma günü saat 16.30’da Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nden çıkarken görülen Erdoğan’ın ameliyat olduğu söylentilerinin artmasının ardından dün saat 16.30’da Başbakanlık Resmi internet sitesinden Erdoğan’ın ameliyat olduğu açıklandı. Başbakanlık Resmi Sitesi’nde yapılan açıklamada, “Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir. Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir. Sayın Başbakanımızın sağlık durumu yerindedir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatin ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır” denildi. Başbakan Erdoğan, hafta sonu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin 6’ncı katı “güvenlik sebebiyle” tamamen kapatıldı.    

Giriş ve çıkışlar yasaklandı. Medipol Hastanesi’nden gelen bazı doktorlar da Başbakan’ın tedavisine katıldı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ da tedaviyle bizzat ilgilendi. Erdoğan, 23 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul’a gelmiş ve perşembe günü de Dolmabahçe’deki ofisinde bazı özel görüşmeler yapmıştı. Karacaahmet’teki Şakirin Camisi’nde oğlu Bilal ve torunu Ömer Tayyip ile birlikte cuma namazı kılan Erdoğan, anne ve babasının mezarını ziyaret ettikten sonra Dolmabahçe’deki ofisine dönmüştü. Erdoğan 16.30’da oğlu ve torunu ile birlikte Üsküdar’daki evine geçmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı aradığını belirterek, “Görüşme olanağımız olmadı. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşmuş olur” dedi.

PATOLOJİ TEMİZ ÇIKTI

Başbakan'ın yapılan patoloji sonuçları temiz çıktı. Güvenlik önlemleri üst düzeye çaıkarıldı. Ziyaretçi asla kabul edilmiyor.

İLK PROGRAM  CUMA GÜNÜ

Programları iptal edilen Başbakan Erdoğan'ın iptal edilmeyen tek programı Cuma günü gerçekleşecek. ABD'li misafirini ağırlayacak olan Başbakan, ameliyattan sonra ilk kez kameraların karşısına çıkmış olacak.

BAŞBAKAN’IN AMELİYAT OLDUĞU HASTANEDE HAREKETLİLİK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sindirim sisteminden ameliyat olduğu Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde habercilerin bekleyişi sürüyor. Başbakan Erdoğan’ın ameliyat olduğunu duyan vatandaşlar hastaneye geldi. Depremin ardından Afyonkarahisar’a yerleşen Vanlı Yakup Bahçe, hastaneye gelenler arasındaydı. Bahçe elindeki çiçeğiyle hastaneye geldi. Erdoğan’ı ziyarete geldiğini söyleyen Yakup Bahçe, içeri girmesinin mümkün olmadığını söyledi. Çiçeğe iliştirdiği, "Dünya liderine acil şifalar dilerim " notunu da gösteren Yakup Bahçe, içeri girebilseydi Başbakan Erdoğan’a ’Geçmiş Olsun’ diyeceğini belirtti.

Bu arada belediyeye bağlı temizlik işçilerinin sokakları ve hastane önünü süpürmesi dikkat çekti.

Hürriyet



Bu haber 933 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,935 µs