En Sıcak Konular

Güler: AK Parti İzmir'in intikamını alıyor

25 Kasım 2011 22:49 tsi
CHP Genel başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, ''AKP 12 Haziran genel seçimlerinde İzmir'i alamayınca 22 Kasım'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir operasyon daha düzenlenmesini sağladı'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Kiraz ilçesini ziyaret etti. Ziyaretlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonları değerlendiren Güler, operasyonun 2 Mayıs'ta yapılan ilk ayağını 12 Haziran genel seçimlerinde İzmir'i almak için AK Parti'nin yaptığı bir hamle olarak değerlendirilmesi gerektiğini, 22 Kasım'da gerçekleştirilen 2.operasyonun ise EXPO'nun İzmir'e gelmesini engellemek amacıyla olduğunu iddia etti.

Belediyeye yapılan operasyon sırasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Paris'te olduğunu hatırlatan Güler, şunları söyledi:

''AKP 12 Haziran genel seçimlerinde İzmir'i alamayınca 22 Kasım'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir operasyon daha düzenlenmesini sağladı. Bu konudaki amaçları bir tesadüf olamaz. Tıpkı 2 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonda İzmir'i alamadılar ve şimdi EXPO sürecini baltalayarak, (CHP'liler EXPO'yu alamadı) izlenimi yaratıp, 2014 yerel seçimlerine yatırım yapıyorlar. Gözaltında tutulduktan sonra serbest kalan arkadaşlarla görüştük. Yedi aydır ortada bir iddianame de yok. Aziz Başkan apar topar Paris'ten döndü. Bu bir rezalet ve biz bu rezaletin altında kalmayacağız. Onlar İzmir'i rüyalarında göremezler.''

Birgül Ayman Güler, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Dersim ile ilgili kriz yaratan açıklamaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Hüseyin Aygün'ün yaptığı açıklamalardan partilerinin haberi olmadığını vurgulayan Güler, ''Milletvekilinin bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptığını MYK toplantısında öğrendik. Daha sonra bununla ilgili görüşlerimizi de bildirdik. Bu röportajı Ekim ayında verdiğini öğrendik, ama Zaman Gazetesi bunu 10 Kasım'da yayınladı ve kriz büyüdü'' dedi.

Güler, Kiraz 1 Eylül Stadı'nda Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ile Kiraz 1 Eylülspor oyuncularına malzeme yardımında bulundu. Konak Belediyespor ve Kiraz 1 Eylülspor'un kardeş kulüp olması yönünde atımlar atılması için çalışmalar yapacaklarını bildiren Konak Belediyesi yetkilileri kulüp hakkında bilgiler aldılar. Kiraz 1 Eylülspor yöneticileri Birgül Ayman Güler'e kulübün atkısını hediye ettiler.

Malzeme yardımının ardından Kiraz 1 Eylülspor ile Konak Belediyespor dostluk maçı yaptı.

aa

Bu haber 787 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,612 µs