En Sıcak Konular

Galatasaray'a Albayrak notu

24 Kasım 2011 16:10 tsi
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak takımın şu güne kadar gösterdiği performansı masaya yatırdı.

Albayrak, Sarı - Kırmızılı takım geçen sezonki performansı ile bu sezonki performansı arasındaki farkın göz ardı edildiğini söyledi.

Albayrak, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Üzüldüğüm bir şey var. Galatasaray geçen sezon hiç istemediği bir dönem geçirdi. Bu sezon yeni bir takım kurduk. Takımı o günlerden bugünlere getirdik. Ancak bu gerçek dile getirilmiyor. Derbiyi rakip sahada, rakip takım taraftarı önünde oynadık. Taraftarımız yoktu. Beraberlikle bitiriyoruz. Arkadaşlarımız terini son damlasına kadar akıtıyor; ama buna rağmen eleştiriliyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza haksız yapılıyor.” dedi.

HERKES UYURKEN, TEKNİK EKİP SABAH 7’LERE KADAR ÇALIŞIYOR

Galatasaray’ın zamana ihtiyacı olduğuna işaret eden Albayrak, “Takımın biraz zamana ihtiyacı var. Bunu unutmamamız gerekir.'' diyerek şöyle konuştu: ''Herkes uyurken teknik heyetimiz sabahın 7’sini kadar çalışıyor. Bunu kimsenin unutmaması gerekir. Daha iyi şeyler yapmak için bu çabayı gösteriyor. 8 yeni oyuncumuz var. Bunların uyum süreci olduğunu düşünmeleri ve bize hak vermeleri gerekir. Bu kadar kolay eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Lige verilen 1 aylık süre bizi olumsuz etkiledi. Göreceksiniz, Galatasaray her geçen hafta çok daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacımız var. Geçen seneki takımla şu anki takımın oynadığı futbol arasında büyük fark olduğunu unutmamak gerekir.”
   
ENGİN BAYTAR’A HAKSIZLIK YAPILDI

Derbide meydana gelen olaylara da değinen Albayrak, “Her şey iyi giderken, sahaya atılan maddeler yüzünden birden gerilim oluştu. Maçtan önce Beşiktaş yönetimi bize başarı diledi biz onlara diledik. Başkanlar çok güzel mesajlar verdi. Soyunma odasına giderken üzücü olaylar oldu. Sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Engin, Beşiktaşlı futbolcularla birlikte tribünleri yatıştırmak istediler. Ancak tepkiler Engin’e yöneldi; kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu benim gözümün önünde oldu. Galatasaray’la Beşiktaş çok iyi anlaşan iki camiadır. Bu tür olayların olmamasını istiyorum.” dedi.

Genel itibariyle statlarda tribünlerin boş olduğunu ancak Galatasaray’ın iç sahadaki bütün maçlarını 36 bin seyircinin üstünde oynadığını dile getiren Albayrak, “Tribünleri doldurmamız gerekir. Ancak kavga ederek kimse tribünleri dolduramaz. Herkes çocuğunu, ailesini güven içerisinde maça göndermek ister.” diye konuştu.
  
MUSLERA, GALATASARAY’I ÇOK SEVDİĞİNİ VE KALMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Abdurrahim Albayrak, “Muslera ve diğer yabancı futbolcularımız, Galatasaray ve Türkiye’de olmaktan mutlular. Mutlu olmadıkları yönündeki iddialar bizi üzüyor. Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesidir. Bize uzun yıllar hizmet edecek. Kendisiyle birebir görüştüm. Galatasaray’ı çok sevdiğini ve kalmak istediğini ifade etti. Bu bizim için sevindiricidir. Bu tür haberler takımımız içerisindeki bütünlüğü bozmaya yönelik haberlerdir.” dedi.

BAROS’A GÜVENİMİZ AZALMADI

Milan Baros konusuna da değinen Albayrak, “Milan Baros’la ilgili iyi şeyler düşünüyoruz. Biz Milan Baros’tan memnunuz, devam edilen mukavelesi vardır. Milan Baros da bizden memnun. Demek ki bu ortam bazı insanları rahatsız ediyor ki böyle haberleri çıkartıyorlar. Ancak bunlar işe yaramayacak. Milan Baros çok kaliteli bir oyuncudur; göreceksiniz en kısa sürede eski günlerine dönecek. Bunu herkes görecek.” diye konuştu.

RIERA’YI ÇOK İSTEYEREK ALDIK; ENGİN’İN BİTMEZ TÜKENMEZ BİR ENERJİSİ VAR

Albayrak, “Riera, alışma döneminde. Kaliteli bir futbolcu. Zamana ihtiyacı var. En son konuşmamızda uyum sorununu büyük ölçüde atlattığını söyledi. Neler yapabileceğini en kısa zamanda göreceğiz. Riera’dan çok memnunuz. Onu bilerek aldık. O da önümüzdeki günlerde kalitesini ortaya koyacak. Engin Bayraktar, Türk futbolunun en önemli futbolcularındandır. Bitmez tükenmez bir enerjisi var. Ne kadar koştuğunu görüyoruz. Umarım daha iyi olur. Engin’den çok memnunuz bizi çok mutlu ediyor.” dedi. CİHAN 


Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,175 µs