En Sıcak Konular

Yarın yola çıkacaklar dikkat!

4 Kasım 2011 18:35 tsi
Bayram tatilinin başlaması ile yaklaşık 350 bin kişi tatile çıkıyor.

Atatürk Havalimanı'nda özellikle yarın sabah büyük yoğunluk yaşanması bekleniyor. Yetkililer uçak yolcularının havaalanına uçuş saatinden 2.5-3 saat önce gitmesini öneriyor.

Otobüs terminalleri de bayram öncesinin bildik görüntülerini tekrarlıyor. Yoğunluk nedeniyle otobüsler belirlenen saatlerinde hareket edemiyor.

Kurban Bayramı'na iki gün kala trafikte hareketlilik başladı. Birkaç gün de olsa tatil fırsatını değerlendirmek isteyen vatandaşlar yollara düştü. İzmir ve Ankara terminali ile gümrükler de henüz bayram olmamasına rağmen en yoğun günlerini yaşıyor.

Kısa bir zaman olsa da insanlar kurban bayramı tatilini değerlendirmek üzere yollara düştü… Otogar ve gümrükler valizleriyle bekleyen yolcular, konvoy oluşturan araçlarla dolu….

Bu noktada yoğun günler yaşayan yerlerden biri de İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali… İZOTAŞ, Kurban Bayramı tatili nedeniyle hareketlilik yaşanmaya başladı.

Kurban Bayramı'nı şehir dışında ve memleketlerinde geçirmek isteyenler otobüs terminallerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Firmalar ek seferlerle yolculardan gelen talebi karşılamaya çalışırken, biletlerini önceden alan vatandaşlar İZOTAŞ'a gelerek otobüslerini beklemeye başladı.

Şirket yetkilileri özellikle İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük şehirlere bilet bulmakta sorun yaşanmaya başladığını, talebe göre ek sefer konarak ihtiyacın karşılanmaya çalışılacağını belirtiyor

Ankara'daki otobüs terminali de farklı değil… AŞTİ, en yoğun günlerinden birini yaşıyor. Günde ortalama 300-350 otobüsün çıktığı AŞTİ'de bugünlerde bayram nedeniyle günde bin otobüs çıkıyor. On binlerce vatandaş da Ankara'dan memleketine dönüyor.
Yoğunluğun yaşandığı diğer bir yer ise Halkalı Gümrük Müdürlüğü…

Küçükçekmece'de gümrük işlemlerini tamamlamak için bekleyen TIR'lar bayram yoğunluğu nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu.

ajanslar



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,490 µs