En Sıcak Konular

Yazıcıoğlu: Topyekün savaş

10 Haziran 2007 17:39 tsi
Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Sadece terör örgütüyle değil, terör örgütünün arkasındaki güçlerle savaşmamız lazım'' dedi.

Yazıcıoğlu, eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile birlikte katıldığı Söğüt Öğrenci Yurdu'nun açılışında, BBP'nin sempati alanının yüzde 15'in üzerinde olmasına rağmen, halkın üzerindeki baraj korkusunu kıramadıklarını söyledi. Genel seçimlerde bağımsız adaylarla yarışacaklarını ifade eden Yazıcıoğlu, ''Bu seçimlerde, bazı fotoğraf karelerinin içine girmek yerine, omurgalı durarak doğrudan milletimize gidip, gücünü doğrudan milletten alan milletvekilleriyle meclise girelim, milletin kafasındaki baraj problemini de yendiğimizi gösterelim istedim'' diye konuştu.

EŞKIYA BİZİ EVİMİZİN İÇİNDE VURUYOR

Türk ordusunun uzun süredir Irak sınırında beklediğini ifade eden Muhsin Yazıcıoğlu, şunları söyledi: ''Eşkıya bizi evimizin içinde vuruyor. Tunceli'de, Pülümür'de, Ulus'ta bizi vuruyor. Buna karşı artık topyekun savaşmaya ihtiyaç var. Sadece terör örgütüyle değil, terör örgütünün arkasındaki güçlerle savaşmamız lazım. Bu silahları, mayınları kim veriyor? Nasıl geliyor Türkiye'nin içine bu mayınlar? Nasıl döşeniyor vatan topraklarımıza? Ben öyle bir devlet, hükümet ve irade istiyorum ki bu mayınları döşeyenlerin, onların arkasındaki güçlerin yerini yurdunu tespit etsin. Mağaradaysa mağarasını, aşiretse aşiretini, devletse devletini başına yıksın. Başka yolu yok.'' Milletin canını acıtan teröristlerin yerinin tespit edilmesi gerektiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, şöyle devam etti: ''Benim ciğerime köz basan, vatan topraklarımızı bu şekilde kan gölüne dönüştüren kimse tespit edelim. Amerika mı? Avrupa Birliği mi? Neresi? Kim? Düşmanımızı doğru tespit edelim. Kimse onu da terörist ilan etmemiz lazım.'' Yazıcıoğlu, halkın artık 'yeter' dediğini, sıkıntıları aşmak için kararlı kadrolar ve kararlı irade gerektiğini söyledi.



Bu haber 538 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,700 µs