En Sıcak Konular

Ertuğrul Sağlam noktayı koydu

2 Kasım 2011 15:01 tsi
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı ekipten ayrılacağına ilişkin söylentilere noktayı koydu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil-beyazlı ekipten ayrılacağına ilişkin söylentilerin doğru olmadığını söyledi. İddiaları ‘komik’ olarak nitelendiren genç teknik adam, Bursaspor’un başarısı için çalışmayı sürdüreceğini kaydetti.

Teknik Direktör Sağlam, Bursaspor’dan ayrılacağına ilişkin iddiaları Bursa Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirdi. Kendisinin Bursa’dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade eden başarılı hoca, şunları söyledi:

“Hakkımda son günlerde ortaya atılan iddialar tamamen hayal mahsulü. Bu konuşulanları ciddiye almıyorum. Şu an takımda hiçbir problem yok. Lig ikincisiyle aramızda sadece iki maçlık fark var o kadar. Bu iddiaları ortaya atanlar, farklı isimleri lanse edenler motivasyonumuzu bozmaya çalışıyorlar ama yanılıyorlar. Bu söylenenleri komik buluyorum.”

Bursaspor'un bazı şanssız maçlar oynadığını, buna rağmen iyi yolda olduğunu kaydeden Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beşiktaş, Galatasaray ve Orduspor maçlarında kimse Bursaspor'un kötü oynadığından bahsedemez. Son dakika, hatta saniyelerde yediğimiz goller bu yazılanları ortaya çıkardı. Eğer bu talihsizlikleri yaşamasaydık şu an lig ikincisi bizdik.”

Bazı gazetelerde yer alan ‘Milli Takım'dan Hiddink gidecek, yerine Ertuğrul Sağlam gelecek’ yönündeki haberleri de değerlendiren Sağlam, “Milli Takım ile ilgili en ufak bir gelişme yok. Görevimin başındayım. Ama bunu yazanlar farklı bir takım işlerin içindeyse onu bilemem. Bursaspor'un başarısı için çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

BANGURA’NIN FİZİKSEL SAKATLIĞI VAR


Bursaspor’un bu sezen transfer ettiği Srerra Leoneli golcü Bangura'nın psikolojik sorunlarının bulunduğu yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, şunları kaydetti:

“Bangura acı bir olay yaşadı. Biz de onunla birlikte üzüldük. Ancak bu oynaması için bir engel değil. Sadece sakatlığından dolayı forma giymiyor. Tam anlamıyla düzeldiği zaman formasına kavuşacak. Umarım bu hafta sahadaki yerini alır."

Son haftaların formda oyuncusu Gaziantepsporlu Muhammed Demir ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan genç hoca, "Muhammet ve Eren'in Bursaspor'dan gidiş öykülerini herkes bizim kadar biliyor. İkisi de Bursaspor'da oynamak istemediklerini sezon ortasında deklare etmişlerdi. Bursaspor'da kalmak istemeyeni tutamayız. Bu konunun muhatabı artık biz değiliz." diye konuştu.

HASAN ŞAŞ POLEMİK PEŞİNDE OLAMAZ

Galatasaray antrenörü Hasan Şaş’ın Sercan Yıldırım hakkında söylediği iddia edilen “Sercan'a top rakipteyken, ne yapması gerektiği hakkında hiçbir şey söylenmemiş. Sercan topla oynarken çok iyi. Ama rakipteyken ne yapacağını tam bilmiyor.” sözlerini de değerlendiren Sağlam, “Bu kişinin ne alıp ne almamasıyla ilgili bir şey ama, Hasan Şaş'ın bir polemik yaratmak adına böyle bir açıklamada bulunduğu düşüncesine asla katılmıyorum. Hasan Şaş, önemli bir kulübün antrenörü ve başka bir takımın teknik adamına böyle bir söylemde bulunacağına asla ihtimal vermiyorum. Onu yakından tanıyorum ve ne kadar iyi niyetli olduğunu biliyorum. Bu konuda bir polemik yaratmayı ne ben düşünürüm ne de Hasan Şaş.” şeklinde konuştu.

CİHAN 

Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,138 µs