En Sıcak Konular

'Komşumuz açtı, uykumuz kaçtı'

26 Ekim 2011 13:20 tsi
Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi “Komşumuz açtı, uykumuz kaçtı.” sloganıyla kurumsallaşma yolunda büyük adımlar atıyor.

2007 yılında İstanbul’da kurulan Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kısa zamanda Türkiye genelinde tamamladığı temsilciklerini, yurt dışında da açmaya devam ediyor.Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,ülkemiz de ve dünyada dil, din, ırk farkı gözetmeksizin yardıma muhtaç insanlara ulaşmak ve yaralarını sarmak için kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur diyen Dernek Genel Başkanı Enver DEMİR, “Yeni Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla; kimsesizlerin kimsesi olmak, darda kalan vatandaşlarımızın imdadına yetişmek, yoksul çocuklarımızın eğitimini tamamlamasını sağlamak, insanlığa önemli hizmetlerde bulunmak istiyoruz. ”

DARDA OLANIN YANINDAYIZ

Önceliklerimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitim hayatlarını tamamlamaları için, verdiğimiz öğrenci burslarımızın sayısını artırmak diyerek sözlerine devam eden Enver DEMİR, “Yoksul ailelerin çocuklarının da okuyabilmelerini ve kendi geleceklerini kurmalarını sağlamak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, kurban bağışı, gıda, eşya, giyim ve sağlık yardımlarımızı artırmak istiyoruz. Ülkemiz başta olmak üzere, Türk İslam Alemi ve dünyanın neresinde olursa olsun deprem, sel ve yangın gibi doğal afetlerde, darda kalan insanların yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne inanan, güvenen Türk halkı ve iş adamlarımızın desteği ile önemli projelere imza atacağız diyen DEMİR, “Yoksul vatandaşlarımız için Aş Evleri, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar için Misafirhaneler, ihtiyaç sahipleri için Giyim Mağazaları, meslek sahibi olmak isteyenlere Eğitim Merkezleri de açmayı planlıyoruz.”

EN ÖNEMLİ İLKEMİZ, ŞEFFAFLIK

Derneğimize bağışlanan her kuruş doğrudan yardıma muhtaçlara ulaşmaktadır diyen DEMİR, “Derneğimizin kira, elektrik, su, telefon giderleri ve çalışanların maaşları vs.giderleri,dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla karşılanmaktadır. Hiçbir gönüllünün yardımı derneğin giderleri için kullanılmamaktadır. Bağışçıların, bağışlarının nereye ulaştığı ve ilgili banka dekontu bağışçıya elektronik posta ile iletilmektedir. Ayrıca; gönüllülerimiz bütün bilgileri www.yarimelmaderneği.com internet sitemizden de takip edebilmektedir.”dedi.

Yarım Elma Yardımlaşma.ve Dayanışma Derneği

Basın ve Halkla İlişkiler Sekreterliği

YARDIMLARINIZ İÇİN, HESAP NUMARALARI:

-Garanti Bankası İstanbul Aksaray Şubesi

Hesap No: 5 / 6297154

IBAN: TR65 0006 2000 050 0006 2971 54

-T.C. Ziraat Bankası İstanbul Aksaray Şubesi (751)

Hesap No: 49291003-5001

IBAN: TR76 0001 0007 5149 2910 0350 01

DÖVİZ HESABI:

-T.C. Ziraat Bankası İstanbul Aksaray Şubesi (751)

Hesap No: 49291003-5002

IBAN: TR49 0001 0007 5149 2910 0350 02 

Bu haber 670 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,818 µs