En Sıcak Konular

İşte Fenerbahçe'nin yeni sponsoru

6 Ekim 2011 15:21 tsi
Sarı-lacivertli kulüp, Universal Hastaneler Grubu'yla 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı

Fenerbahçe Kulübü, Universal Hastaneler Grubu ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Acıbadem Sağlık Grubu ile yollarını ayırdıktan sonra Universal ile anlaşan sarı-laciverli kulüp, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nün salonunda düzenlenen törende Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ile 3 yıllık mukavele yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay ile kadın voleybol takımının oyuncuları, teknik ekip ve Universal Genel Müdürü Dr. Mahir Turan törende hazır bulundu.

Yapılan anlaşmayla Universal Grubu, Fenerbahçe Kulübü'nün bütün branşlarının sağlık sponsorluğunu üstlenirken, kadın voleybol takımı 3 sezon boyunca Fenerbahçe Universal ismiyle mücadele edecek.

Fenerbahçe Kulübü'nün voleybol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Dinçay imza töreninde yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli kulübün marka değerinden ve hedeflerinden ödün vermeden yoluna devam ettiğini belirterek, ''Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımımız zaten zirvede olan adını bundan sonra da hem Türkiye'de hem Avrupa'da duyurmaya devam edecektir'' dedi.

Asbaşkan Ali Koç ise yapılan anlaşmanın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, ''Dünya kulübü olma yolunda sağlık hizmetleri önem teşkil ediyor. Universal hem bayan takımımızın sponsoru olacak hem de tüm sporcularımız sağlık hizmetlerini Universal'dan alacaklar. İnşallah bayan takımımız bu sponsorlukla son 4 yıldaki müthiş performansını devam ettirir. Hem Türkiye'de hem yurt dışında gurur kaynağı olmaya devam eder'' diye konuştu.

Uzun vadeli stratejik sponsorluk ilişkilerine önem verdiklerini anlatan Koç, sponsor ilişkilerinde artık seçici olma durumuna geldiklerini, tüm branşların sponsor bulmakta son derece rahat olduğunu kaydetti. Koç, bir soru üzerine de sözleşmenin bedeliyle ilgili detay vermenin doğru olmayacağını ifade ederek, 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirtti.

Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ofluoğlu ise ''Bundan önce gönlümüz Fenerbahçe'de idi. Şimdi sağlığa verdiğimiz hizmetle de Fenerbahçe'ye gönül verenlerin yanında olacağız'' diyerek özetle şunları kaydetti:

''Biz bu beraberlikten çok onur duyuyoruz çok mutluyuz, sağlık olarak elimizden ne gelirse maddi manevi Fenerbahçe'yi destekliyoruz. Çalışanlarım içinde de o kadar fanatik Fenerbahçeliler var ki, belki onlardan aldığımız heyecan mı şevk mi bilmiyorum, onlar da bizi bu işe sürüklediler. Fenerbahçe'yi seviyoruz. Fenerbahçe ile olmak bizim için büyük bir onurdur. Bu yolculukta karşılıklı yaptığımız anlaşmada verdikleri emek için teşekkür ediyorum.'' (AA)



Bu haber 650 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,751 µs