En Sıcak Konular

Bahçeli'den Erdoğan'a destek

5 Ekim 2011 18:16 tsi
Bahçeli'den Erdoğan'a destek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin terörle mücadeledeki kararlılığını desteklediklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İşte, Gavurdağından sesleniyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan terörle mücadelede kararlı olduğu sürece milliyetçi hareket onun yanındadır. Sınır ötesi harekat biran önce yapılmalı ve caniler inlerinde yok edilmelidir." dedi.

Bazı açılışlar yapmak ve temel atma törenlerine katılmak üzere Osmaniye'ye gelen Devlet Bahçeli, hükümetin terörle mücadeledeki kararlılığını desteklediklerini söyledi.

Bahçeli, "Artık bölücü terör illetinden kurtulmamız gerekiyor. Bölücülere haddi bildirilmelidir. Ne gerekiyorsa yapılmalıdır. İşte, Gavurdağı'ndan sesleniyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan terörle mücadele kararlı olduğu sürece milliyetçi hareket onun yanındadır. 17 Ekimde dolacak teskere Meclisten geçmelidir. Sınır ötesi harekat yapılmalı ve caniler inlerinde yok edilmelidir. Irak’ın kuzeyinden gelen saldırıların bertaraf edilmesi için, kuzey bölgesi ile mücavir alanların tamamen etkisizleştirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerine izin verilmelidir. Çözümün ve çarenin adresi TBMM’dir. Sınır ötesi teskere kabul edilmeli ve milletimiz selamete götürecek girişimler biran önce başlatılmalıdır. Kandilin fitne saçan ateşi söndürülmelidir. Türk milletinin kararlılığı gösterilmeli ve Kandile Türk bayrağı çekilmelidir. Bin yıllık kardeşliğimizi korumak için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu milletin hiçbir ferdini göz ardı edemeyiz. Kürt kardeşlerimizle terörü bir gösterenleri affedemeyiz." dedi.

BİZİ MUHANETE MUHTAÇ ETMEDİNİZ

MHP olarak Osmaniye'ye büyük önem verdiklerini belirten Devlet Bahçeli, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Bahçeli, "Bugün çok değerli Osmaniye için güzelliklere vesile olacak hizmetlerin açılış ve temel atma töreni münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Osmaniye Belediyesinin 2009’dan beri yaptığı eserler demetine yeni bir halka ilave oluyor. Hem açılışını yaptığımız nem de temelini attığımız eserlerin Osmaniyeli kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum.

Ve elbette daha fazlasını yapmak için azim içerisinde olduğunuzu biliyorum. Aziz hemşehrilerim, Osmaniyeli olarak sizlerle gurur duyuyorum." dedi.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçiminde Kadir Kara’ya büyük bir görev verildiğini, Kadir Kara'nın da bu göreve en iyi bir şekilde yerine getirdiğini anlatan Bahçeli, "Osmaniye’nin mührünü MHP'ye teslim ettiniz. 12 Haziran’da da yüzümüzü kara çıkartmadınız. Bizi çaresiz koymadınız. Muhanete muhtaç etmediniz. Osmaniye’de üç hilalin dalgalanması için el birliği yaptınız, inanç birliği yaptınız. Şahsımla birlikte bir arkadaşımızı daha TBMM’de görevlendirdiniz. Aranızdan çıkmış biri olarak milletvekilliğini büyük bir şerefle taşıyorum. Omuz verdiniz güç verdiniz yolumuzu açtınız. Partimize oy versin vermesin her Osmaniyeli hemşehrime şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi bağrıma basıyor hepinizi kucaklıyorum. Osmaniyelilerin hakka ve hakikate olan sadakatine inanıyorum. Üç hilal sancağını kalplerinizde muhafaza ettiniz. Üç hilale yüreğinizi açtınız. Bu nedenle sizlere karşı sorumluluğunuz fazla. Yapacağımız hizmet çoktur. Belediyemiz her kardeşimize ulaşacaktır. Kimin hangi partiye oy verdiğini gözetmeksizin herkese yardım elini uzatacağız." şeklinde konuştu.

MHP'DE PARTİZANLIK YOKTUR


Vatandaşlara hizmet götürülmesi noktasında hiçbir zaman partizanlık yapmadıklarını dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şunları söyledi: "Biz de devletin kaynaklarına peşkeş çekmek yoktur. Ulufe dağıtmak asla yoktur. Gece gündüz demeden başarma kararlılığı vardır. Osmaniyeyi baştan başa imar etme hedefimiz her gün tazelenerek mesafe alıyor. Yapılmamış yol bitirilmemiş altyapı düzenlenmemiş çevre bırakmayacağız. İktidar ne denli zorluk çıkartırsa çıkartsın nasıl bir engel dikerse diksin Osmaniyeli hemşehrilerimize hizmet götürmemize engel olamayacaktır. Başka coğrafyalarda küresel planların taşeronluğunu yapanlar Osmaniyeli kardeşlerimizle aramıza giremeyecektir. Hizmet sevdamızın önüne taş koyamayacaklardır. Hiç ödün vermeden Osmaniye’yi yükselteceğiz. Belediye Başkanı Kadir kara kardeşimize büyük bir itimadım vardır. Bugün açtığımız hizmetler bunun müjdesidir."

ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ

Devlet Bahçeli, hükümetin elektrik ve doğalgaza yaptığı zamların vatandaşın belini büktüğünü vurguladı.

Türkiye'nin her alanda geriye giden istikrarsız bir yapıya büründüğünü iddia eden Bahçeli, "Hükümet kriz ve kaos üreten bir duruma gelmiştir. Devletimiz itibarın kaybetmekte ve içten içe tahrip edilmektedir. Ekonomi, aş ve iş üretemediğimizden büyük bir umutsuzluk milleti hakimiyeti altına almıştır. Doğalgaz ve elektrik zamları ile hayat pahalılığı katlanmıştır. Dövizdeki artış borçları dağ gibi yığılan vatandaşlarımızı perişan etmiştir." dedi.

Türkiye'nin her tarafının sıkıntı ve sorunlarla kuşatıldığını dile getiren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Ne var ki sorumluluk mevkiinde bulunanlar bu feryatları duymamaktadır. Üstelik kanlı terör doruk noktaya çıkmıştır. Vatanımız kirli bir ihanet tuzağında kan kaybetmektedir. Milletimizin yüreğini burkan şehit haberleri dayanılmayacak sınıra gelmiştir. Bu vesiyle ile şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra belediye tarafından yapılan hizmetlerin açılışını gerçekleştirdiler.

ANAYASAYA ÖNEM VERİYORUZ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yeni anayasaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, önümüzdeki günlerde Türkiye gündeminin anayasa çalışmaları üzerine odaklanacağını ifade ederek, "Hazırlık ve uzlaşma komisyonu önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak. Bu komisyona genel başkan yardımcıları Faruk Bal, Tunca Toskay ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk katılacak. Komisyona bu isimleri vereceğiz ve bu çalışmalara katkı sağlayacağız. MHP geçmişten buyana anayasa değişikliği konusunda koyduğu hassasiyeti dikkate alarak, devlet ve ülkenin bölünmesine fırsat tanıyacak yanlışlıkları engelleyecektir. MHP, toplumsal talepleri karşılayabilecek, Türkiye'yi 21. yüzyılda layık olduğu yere getirecek dinamik anayasanın hazırlanmasında katkılarını sürdürecektir." diye konuştu.

cihan

Bu haber 806 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,488 µs