En Sıcak Konular

Bakan Eroğlu: Kılıçdaroğlu geçmişi ve tarihi unutuyor

30 Eylül 2011 20:32 tsi
Karabük ve ilçelerinde bazı incelemelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu Kılıçdaroğlu'nun sıfır terörle aldıkları ülkeyi bu hale getirdiler açıklamasına, "Kılıçdaroğlu galiba geçmişi ve tarihi unutuyor." diyerek cevap verdi.

Bartın'dan Karabük'ün Eflani ilçesine gelen Bakan Eroğlu, bakanlığı tarafından yapılan Ortakçı göleti seyir tepesinde incelemede bulunduktan sonra Karabük Kastamonu Karayolu Navsaklar mevkiinde yapılan Karabük içme suyu sertlik giderme tesislerinde incelemede bulunduktan sonra Karabük Valiliğine geçti.Burada Karabük Valisi İzzettin Küçük'ten bilgi aldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Terörün birinci sorumlusu, o evlere düşen ateşin birinci sorumlusu, sıfır terörle ülkeyi devralıp, terör batağına ülkeyi sürükleyen mevcut iktidardır, bunu sakın unutmayın'' sözlerini hatırlatarak neler düşündüğünü sorması üzerine Bakan Eroğlu, ''Bu konuda nereden nereye geldiğimiz çok açık ortada. Geçmişteki Başbakanlar ABD başkanından bir randevu almakta zorlanır, el pençe divan dururdu. Şuanda tüm dünyada itibarlı büyük ve güçlü bir Türkiye var. Tükiye'nin gücü herkesi korkutuyor. Özellikle düşman ülkeler dost ülke gibi görünüp Türkiye'nin büyümesini istemeyen ülkeler bu terör belasını bizim başımıza sardılar. Bunun arkasında kimler olduğunu herkes biliyor. 74 milyon vatandaşımız milli birlik beraberlik kardeşlik şuuruyla el ele verdiği zaman bu terör belasını aşarız. Zaten hükümetimiz bu konuda çok ciddi tedbirler almaya başladı. Kanlı terör örgütünün son çırpınışları diye düşünüyoruz. Herhalde sanıyorum Kılıçdaroğlu geçmişi ve tarihi unutuyor. Terör yeni oluşan bir şey değil. Topluca köylülerin katlediliği günleri unuttu sanırım. PKK'ya karşı eskiden hava harekatı bile yapılmazken bugün hava harekatını gerektiğinde yapıp gerekli dersi veriyoruz. Bu işi el birliği ile çözeceğiz.'' diye cevap verdi.

BDP'nin meclise geleme kararının sorulmasına ise Eroğlu, şöyle değerlendirdi: ''Siyaset yapacaklar bunun yeri TBMM'dir. Bunu her zaman söyledik. CHP'de başlangıçta yanlış yaptı ama sonunda yemin etmek zorunda kaldı. Başbakanımız da BDP'de gelecek yemin edecek diye söylemişti. İnşallah bütün meclisteki herkes diyalog içinde bir mutabakatla yeni anayasa yaparak bir takım hak ve hürriyetleri, Türkiye'deki açılımları yaparız. Terör belasının özellikle alt yapısını oluşturan bazı unsurları da bu şekilde bertaraf ederiz.'' dedi.

cihan

Bu haber 672 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,246 µs