En Sıcak Konular

Vural AK Parti'ye jammer'la vurdu

29 Eylül 2011 10:04 tsi
AK Parti 'nin MHP ziyaretine, MHP'li Oktay Vural’ın ‘dinleme’ esprisi damgasını vurdu. Vural'ın 'görüşmeler internette yayınlanır diye endişe ettim. Ama Adalet Bakanı jammer getirmiştir' sözleri görüşme salonunda soğuk bir hava esti

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Ömer Çelik, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya’dan oluşan Ak Parti heyeti dün MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Göüşmeye MHP kanadından Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Başkan Yardımcıları Faruk Bal, Münir Kutluata Tunca Toskay katıldı.

Ak Partililer “gergin” girdikleri görüşmede MHP ile uzlaşmaya varılması üzerine rahatlamış olarak çıktılar. Bu durumu Ak Partili Çelik, “Görüşmeler pozitif bir iklimde geçti. Hoşça vakit geçirdik” şeklinde özetledi. Alınan bilgilere göre görüşmede taraflar, anayasanın değişmesi konusunda toplumda büyük beklenti ve mutabakat oluştuğu konusunu karşılıklı teyit ettiler.

MHP, anayasa değişikliğine ilişkin tespit ve yaklaşımını şöyle özetledi:
“Anayasa çalışmaları mutlaka Meclis zemininde, Meclis Başkanı’nın başkanlığında yürütülmeli. Uzlaşma Komisyonu’nun başkanı Meclis Başkanı olmalı ve her toplantıya bizat Cemil Çiçek başkanlık etmeli. Anayasa konusunda teklif veren, hazırlık yapan tüm kurumların, sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınmalı.”

Vural’dan espri

Görüşmeye Vural’ın “jammer” esprisi damgasını vurdu. Medyaya açıklama yapılıp yapılmayacağı, hangi bilgilerin aktarılacağı konuşulurken Vural, “Son dönemde bütün görüşmeler internete düşüyor, biliyorsunuz partimizde dinleniyordu.

Şimdi bu görüşmeler de internette yayınlanacak diye endişe ettim. Ama yok yok düşmez diye düşünüyorum. Artık burada bir yanda Adalet Bakanı, bir yanda açılımdan sorumlu başbakan yardımcısı var. Herhalde gerekli önlemleri almışlardır.

Herhalde Adalet Bakanı dışarı bir Jammer falan koydurmuştur” dedi. Bir an şok yaşayan Ak Partililer Vural’ın esprili konuşmasını sürdürmesi üzerine gülüştüler. Ergin gülerek, “Yok öyle bir şey nereden çıkardın” karşılığını verdi.



cnntürk



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,051 µs