En Sıcak Konular

Papandreu'nun oğlu da iş bulamıyor!

26 Eylül 2011 11:43 tsi
İflasın eşiğindeki Yunanistan'da milyonlarca kişi işsizlikle karşı karşıya kalırken, Başbakan Yorgo Papandreu'nun 29 yaşındaki küçük oğlu da aynı dertten muzdarip!

Norveç ve İngiltere'deki üniversitelerde sosyoloji ve istatistik okuyan Andreas Papandreu, To Vima gazetesine yaptığı açıklamada, kriz sebebiyle iş bulmakta zorlandığını söyledi. Andreas Papandreu, özel hayatında başbakanın oğlu olduğunu belirtmekten kaçındığını kaydetti. Andreas Papandreu, Başbakan Papandreu ile ilişkisi bulunup bulunmadığını soranlara, 'sadece isim benzerliği' olduğunu söylediğini belirterek, başbakanın oğlu olduğunu, Meriç bölgesinde özel kuvvetlerde vatani görevini yaptığı sırada bile kimsenin bilmediğini söyledi.

"İşçi ve emekli maaşlarını kesen bir babanın oğlu olmakla ne hissettiğini" soranlara, babasının bu konuda elinden geldiğince çaba gösterdiğini ve çok üzüldüğünü anlattığını belirten oğul Papandreu, "Görmüyor musunuz? Babamın saçları üç ayda bembeyaz oldu." dedi. Papandreu, ülkede mali krizle mücadele çerçevesinde alınan önlemler sebebiyle yaşananlardan üzüntü duyduğunu ve yapılan protesto gösterilerinde zaman zaman kendisinin de yer aldığını söyledi. Andreas Papandreu, yaşanan olaylarla ilgili kendisine ait görüşleri olduğunu ve zaman zaman bunları babasıyla da paylaştığını, kriz yüzünden iş bulmakta zorluk çektiğini söyledi. Andreas Papandreu, kriz nedeniyle şirketlerin iş için finansman ayıramadıklarını ve bu sebeple alternatif iş sahaları arayışı içinde bulunduğunu ifade etti.

aa
 
 

Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,179 µs