En Sıcak Konular

Kritik atamalar gerçekleşti

26 Eylül 2011 09:52 tsi
Kritik atamalar gerçekleşti İşte gerçekleştirilen o atamalar...

Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kalkınma, Millİ Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Doç. Dr. Aşkın Asan, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Agah Kafkas atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Abdulkadir Kaya, Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Aylin Çiftçi getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Hatay Bölge Müdürü Burhan Göksu ve Tapu ve Kadastro Trabzon Bölge Müdürü Mülayim Çavuş, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Nermin Demir, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Kalkınma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Yılmaz Ekinci getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Aynural atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Kasım Künkül atandı.

ALMANYA FEDERAL CUMHURİYETİ NEZDİNDEKİ YENİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ KARSLIOĞLU OLDU

Dışişleri Bakanlığı'nda bazı büyükelçi atamaları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Almanya Federal Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Ahmet Acet merkeze alındı. Acet'in yerine büyükelçi, bakanlık müşaviri Hüseyin Avni Karslıoğlu getirildi.

İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Ahmet Kamil Erozan merkeze alınırken, yerine Avusturya Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kadri Ecvet Tezcan atandı.

Müsteşar Yardımcısı Ayşe Sezgin Avusturya Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olurken, Malta Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi İsmail Ethem Tokdemir merkeze tayin edildi. Milano Başkonsolosluğu Birinci Sınıf Başkonsolos Refika Nihal Çevik, Malta Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi oldu.

Uluslararası Memur Büyükelçi Rauf Engin Soysal, Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi olarak atanırken, Daire Başkanı Elçi İsmail Hakkı Musa, Belçika Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi tayin edildi


AA

Bu haber 1,343 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,722 µs