En Sıcak Konular

PKK o kadınları niye öldürdü?

22 Eylül 2011 09:36 tsi
Siirt'te 4 kadının vahşice öldürüldüğü terörist saldırının sır perdesi aralanıyor.

Siirt'te saldırıya hazırlanan PKK'lılar, veda yemeğine giden 6 kadının bulunduğu aracın önünü kesip gasp etmek istedi. Şoför telaşlanıp gaza basınca bir teröriste çarptı. Aracı taramaya başlayan teröristler roketatar fırlattı, 4 kadın öldü.

Siirt'te 4 kadının vahşice öldürüldüğü terörist saldırının sır perdesi aralandı. PKK'lıların kadınların içinde bulunduğu otomobili gaspetmek istedikleri ortaya çıktı. Ankara'yı sarsan zaman ayarlı bomba saldırısından saatler sonra üç PKK'lı Siirt'te kadınları hedef aldı.

ÇOCUKLUK ARKADAŞIYDILAR

İçinde 6 çocukluk arkadaşının bulunduğu otomobile Güreş Caddesi üzerinde düzenlenen saldırıda, Nergiz (25) ve Zeynep Evin (31) kardeşler ile Kevser Çekin (25) ve Nurcan Olgaç (25) ya şamınıyitirdi. Nuran Evin (17) ve Gülcan Olgaç (27) da ağır şekilde yaralandı. Nuran Evin Siirt Devlet Hastanesi'n de ameliyata alınırken Gülcan Olgaç askeri helikopterleDiyarbakırDicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

SÜPERMARKETTE GÜVENLİKÇİ

Evin kardeşlerden Zeynep Evin'in kendisine ait bir bayan kuaför salonu bulunduğu belirtildi. Olay da ya şamını yitiren Ol gaç kardeşlerin Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç' ın kızları olduğu, vefat eden Nurcan'ın kadın yüzme antrenörü olarak görev yaptığı, ya ra lı Gülcan Olgaç' ın da Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'n de hemşire olduğu kaydedildi. Olgaç ailesinin, Siirt merkeze bağlı Eğ lence köyünde oturduğu ve bu ailenin birçok bireyinin korucu olarak görev yaptığı öğrenildi. Saldırıda hayatını kaybeden Kevser Çekin'in de BDP'li belediye Meclis Üyesi Abdüllatif Çeki n'in yeğeni olduğu ve bir süpermarkette güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ifade edildi.

YEMEĞE ÇIKMIŞLARDI

Otomobildeki kadınlar, Nergis Evin'in Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümü öğrencisi olduğu ve ertesi gün Siirt'ten ayrılacak olması dolayısıyla bir araya geldi. Hep birlikte gezintiye çıkan kadınlar, bir restoranda yemek yemek istediler. Ancak gittikleri restoranda düğün töreni olduğu için tekrar otomobile binerek oradan ayrıldılar. Başka bir restorana gitmek isteyen 6 kadın, Siirt Polis Meslek Yüksekokulu'na giden Güreş Caddesi'ne geldikleri sırada üç kişi tarafından yolları kesildi.

ARACIN ALTINDA KALDI

Polis okuluna saldırı hazırlığındaki üç PKK'lı gasp etmek amacıyla otomobili dur dur du. Sürücü kapısını açan teröristler den biri, kadınlara araçtan inmelerini söyledi. Ne olduğunu anlamayan sürücü kaçmak istedi. Bu sırada kapıyı açan terörist aracın altında kaldı, diğer iki terörist de caddede uzaklaşan otomobile ro ket fırlattı. Aracı tarayan PKK'lılar, ardından el bombası attı. 4 ka dın olay yerinde can verdi. Polis okuluna yakın mesafede gerçekleşen olaya polisler de müdahale etti. Gabar sorumlusu M. Emin Sevilgen olduğu belirlenen PKK'lı, elindeki el bombasının patlaması ve polis ateşiyle öldü. Diğer iki PKK'lı ise kaçtı.

bugün





Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,404 µs