En Sıcak Konular

Elçilik önündeki valiz paniğe neden oldu

7 Eylül 2011 11:39 tsi
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği önüne iki şahıs tarafından bırakılan şüpheli valiz Ankara polisini alarma geçirdi.

Mobese kameraları tarafından valizin elçilik önüne bırakıldığını gören ekipler, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Valizin, olay yerinden geçerken polis tarafından yakalanan Gökhan Bozdoğan'a ait olduğu belirlendi. Valizin İtalyan turistlere ait olduğunu ve çöp bulamadıkları için buraya bıraktıklarını iddia eden şahıs karakola götürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Kızılay Atatürk Bulvarı ABD Büyükelçiliği önünde gerçekleşti. Kavşakta bulunan mobese kameralarından elçiliğin önüne bir valiz bırakıp, ellerinde bulunan diğer bir valizle uzaklaştığını gören ekipler, durumu bölge polisine bildirdi. Alarma geçen polis ekipleri elçilik önüne hareket etti. Bölgede bulunan diğer ekipler ise Cinnah Caddesi'ne doğru giden iki şahsı yakalamak için harekete geçti.

Elçilik önüne gelen emniyet güçleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatıp, bomba ekiplerini beklemeye başladı. Bu sırada olay yerinden benzer bir valizle geçen şahsı fark eden polis, hemen şahsı durdurdu. Şahsın üzerini arayan ve isminin Gökhan Bozdoğan olduğunu öğrenen polis, şahsa valizin kime ait olduğunu sordu. Önce valizin kendisine ait olmadığını belirten Bozdoğan, daha sonra valizi kendilerinin bıraktığını itiraf etti. Elçilik önünde sorgulanan şahıs, "Valiz, İtalyan turistlere ait. Çöp bulamadığımız için oraya bıraktık." dedi. Daha sonra Gökhan Bozdoğan ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Cihan

Bu haber 583 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,628 µs