En Sıcak Konular

Samsunspor'da transfer

26 Ağustos 2011 16:09 tsi
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi, Adnan Sezgin ile 2 yıllık sözleşme imzalandı...

Nuri Asan Tesislerinden düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, uzun zamandır yönetim kurulu ile bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Bu çalışmalar doğrultusunda Samsunspor'a genel koordinatör atanması için karar aldıklarını belirten Yılmaz, ''Bu karar doğrultusunda Türkiye'de ve Avrupa'da kendini kanıtlamış ve bu işin üstadı diyebileceğimiz Adnan Sezgin'i aramıza kattık. Bu anlaşmayı bugünden itibaren Samsunspor olaraktan yapmaya başlayacağız. Kendilerinin bizim teklifimizi kabul ettiği için ve Samsunspor'a yapacağı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Samsun'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Adnan Sezgin, Samsun'da çok iyi arkadaşlıklarının ve dostluklarının odluğunu belirterek, ''Öncelikle başkan ve yönetime teşekkür ediyorum. Samsun'da bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun'da birçok dostum birçok arkadaşım var. Bildiğim bir kent'' diye konuştu.

İnandığı bazı noktalar doğrultusunda bu teklifi kabul ettiğini söyleyen Sezgin şunları kaydetti:

''Bu teklife layık görüldüğüm için teşekkür ediyorum. Ben tüm benliğim ve birikimimle Samsunspor'un oyuncu potansiyeline katkıda bulunursam mutluluk duyacağım. Tabi bu noktada önemli olan sıhhatli bir kulüp yapısına kavuşmak. Bu benim için öncekliklerin başında geliyor. Artık bütün kulüplerin olmazsa olmazı olan bu konunun üzerinde durmalıyız. Sağlam temelleri bugünden atmalıyız. Fedakarlıklarla Süper Lig'e çıkarılımış bir takım var. Bunun yanında da büyük bir potansiyel, harekete geçmeye hazır bir potansiyeli ortaya koyma zamanı diye düşünüyorum. Yapacaklarımızı 3 aşamaya bölmek zorundayız. Öncelikli yapacaklarımız biliyorsunuz ki 5 Eylül'de transfer dönemi kapanıyor. Dolayısıyla Samsunspor futbol takımında yapılması gereken öncelikler var. Buna transferler de dahil, kadrolar dahil, yeniden yapılanma dahil. Bunun yanında orta vadede ve uzun vadede yapılacak işler var. Onun için bugünden itibaren kolları sıvamalıyız. Önümüzde bayram var bu bir dezavantaj olabilir. Dezavantajlara rağmen 5 Eylül'e kadar takımın oluşması için var gücümüzle çalışacağız.''

Samsunspor'un eksiklerini bildiğini belirten Sezgin, ''Eksiklerinizi biliyorum. Şu dakikadan itibaren yapacağımız toplantılarla bunları daha net hale getireceğiz. Elimizden gelen bütün gayretle Samsunspor'a ve Samsun şehrine kaliteli bir takım oluşturmak için çaba sarf edeceğiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte sağlam ilişkiler içinde olmalıyız. Tabi buna basınla ilişkiler de dahil. Çalışmalarımızı karşılıklı saygı ve sevgi içinde yürütmek için toplantılarımızda kararlar alacağız'' diye konuştu.

 Bir gazetecinin ''Türk futbolu için önemli birisiniz, Samsunspor'un teklifini kabul etmenizde en önemli etken neydi?'' sorusuna Sezgin, ''Ben fubolculuktan başlamak, kulüp başkanı olmak üzere her kademede görev aldım. Birçok takıma katkılarım oldu. Birçok şampiyonluk yaşadım. Bunlar heyecan verici olaylar ama bunun dışında proje olarak baktığımda bir olayı büyütüp sağlıklı bir şekilde meydana getirmek çok önemli bu da benim bu yüzden bu teklifi kabul etmeme etken oldu'' diye yanıt verdi.

Kulüp Başkanı Yılmaz'a Fenerbahçe Kulübü'nün son günlerde yaşadığı sorunlar hakkında düşüncesinin sorulması üzerine ise Yılmaz, ''İnşallah Süper Lig'den ayrılmazlar. Tabi Federasyonun cevabına bağlı ama ayrılmasını istemiyoruz. Süper Toto Süper Lig'in Fenerbahçesiz olmayacağını düşünüyorum.'' (AA)



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,309 µs