En Sıcak Konular

Devlette yeni atama!

26 Ağustos 2011 15:26 tsi
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

Başbakanlık ile Dışişleri, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kalkınma, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık Bakanlıklarına ait atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde açık bulunan müşavirliklere, Dr. Osman Duran, Şehnaz Tokatlı, Elçin Tezcan ve Ayşe Şebnem Tunç atandı.

Dışişleri Bakanlığında Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığına Naciye Gökçen Kaya, Güney Asya Genel Müdür Yardımcılığına Osman Rıza Yavuzalp, Avrupa Birliği Siyasi İşler Genel Müdür Yardımcılığına Korkut Güngen, Siyaset Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Zeki Levent Gümrükçü getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Rasim Arı atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Taşan atandı.

İçişleri Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Ömür Yücel getirildi.

Kalkınma Bakanlığında açık bulunan Planlama Uzmanlıklarına, Planlama Uzman Yardımcıları Cengiz Yanaşoğlu, Özcan Türkoğlu, Yusuf Ziya Türk, Faik Salik, Aysel Binler, Harun Güngör, Melih Gökgöz, Sezai Ata ve Pınar Topçu atandı. Planlama Uzmanlıklarına, Planlama Uzman Yardımcıları Zeyneb Ersayın ve Kazım Koşal getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığında, Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında başmüfettişliklere, Bakanlık Müfettişleri Hüseyin Toprak, M. Sami Öcal, Bekir Karaköse, M. Ali Soytürk, Tevfik Yazar, Nusret Adıgüzel, Zeki Fırat, Erhan Akyol, Öner Çalışkan, Cem Özkurt, Nevzat Şahingöz ve Oktay Öztürk getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığında, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Görgülü, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Milli Savunma Bakanlığında, Askeri Yüksek İdare Mahkemesinde görevli Deniz Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Nuri Çimenoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanlığı emrine; Deniz Kurmay Albay Osman Gündüz Bora Oğurlu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Plan Prensipler Başkanlığındaki görevinden Askeri Yüksek İdare Mahkemesi 2. Daire Başkanlığı üyeliğine atandı.

Hava Pilot Kurmay Albay Yusuf Doğruer, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Birinci Daire Başkanlığındaki görevinden, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanlığı Eğitim Dairesi Askeri Eğitim İşbirliği Şube Müdürlüğüne; Hava Muhabere Kurmay Albay Ali Bozkurt, Hava Kuvvetleri Komutanlığı MEBS Daire Başkanlığındaki görevinden, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Birinci Daire Başkanlığı üyeliğine getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Hanifi Avcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Yaşar Dostbil, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Yavuz Atcı, 1. Hukuk Müşavirliğine Bakanlık Müşaviri Davut Oğuz, Bakanlık Müşavirliğine Orhan Uzun atandı.

Sağlık Bakanlığında ise, Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Dr. Muhammed Ertuğrul Eğin getirildi. (AA) 

Bu haber 1,154 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,457 µs