En Sıcak Konular

Fenerbahçe'den bomba karar

24 Ağustos 2011 21:53 tsi
Fenerbahçe'den bomba karar Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe hakkında aldığı şok karar üzerine kulüp yöneticileri bir toplantı yaptı. İşte toplantıdan çıkan karar...

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonunun, sarı-lacivertli takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararının ardından, yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig'de 2011-2012 sezonu fikstür çekimine temsilci göndermeyeceğini açıkladı.

Federasyonun kararını açıklamasının ardından sert bir bildiri yayınlayan Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden ''Yönetememek'' başlıklı ikinci bir açıklama yaptı.

Açıklamanın son bölümünde, ''Federasyonun son kararının ardından kulübümüz yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig kura çekimine temsilci yollamayacaktır'' ifadesi yer aldı..

İŞTE FENERBAHÇE'NİN MADDİ ZARARI

Futbol Federasyonunun, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men eden kararı, sarı-lacivertlilerle büyük bir şok yarattı.

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını elde eden Fenerbahçe, şike iddialarına yönelik soruşturma sürecinde sıkıntılı günler yaşarken, yarınki kura çekimi öncesi ''Devler Ligi''ne katılmama kararıyla büyük bir şok yaşadı.

Süper Lig ve Avrupa arenasında yapacağı maçlar öncesindeki son kampında Almanya'da iyi bir hazırlık süreci geçiren ve çıktığı hazırlık maçlarında da da başarılı sonuçlar alan sarı-lacivertli ekip, federasyonun kararıyla adeta yıkıldı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne daha önce 6 kez katılan, bu sezon bu kulvarda 7. kez mücadele etmenin hesaplarını yapan sarı-lacivertli ekip, ummadığı bir anda Avrupa mücadelesinin dışında kaldı.

BÜYÜK KAYIP

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonunun aldığı kararla Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma durumunda elde edeceği ciddi bir gelirden de olacak.

''Devler Ligi''ne doğrudan katılımla elde edeceği 20 milyon liralık geliri alamayacak sarı-lacivertliler, bu rakamı ligde ortaya koyacağı performansla daha da artırabilecekti.

aa

 

Bu haber 1,359 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,384 µs