En Sıcak Konular

Cumhurbaşkanı Gül'den şike açıklaması

24 Ağustos 2011 18:53 tsi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Gül, "Türk futbolu zor bir dönemden geçiyor. TFF, krizi fırsata çevirebilir ve Türk futbolunun ihtiyacı olan yenilenmeyi gerç

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın son dönemde yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi verdiği kabulde, Cumhurbaşkanı Gül şunları kaydetti:

"Türk futbolu zor bir dönemden geçiyor. Bu süreç Türk futbolunu tamamen vurabilir veya kendisine getirir. O yüzden, bu zor dönemde göreve gelen yeni yönetimin süreci en iyi şekilde yöneterek bu krizi bir fırsata dönüştürmesi gerekir. Prensipli ve ilkeli hareket edilmeli, uluslararası kurallar asla ihmal edilmemelidir."

TFF VE KULÜPLER SORUMLULUK BİLİNCİYLE DAVRANMALI

Cumhurbaşkanı Gül ardından şunları söyledi: "Süreç, hiç kuşkusuz bir heyecan yitimine sebep oldu. Bu heyecan yitimini bir futbol seyircisi olarak ben de yaşıyorum. Futbolun Türkiye'de anlamı çok büyük, o yüzden yaşadığımız hayal kırıklığı da büyük oldu. İşte bu yüzden TFF de, futbol dünyasının diğer aktörleri olan kulüpler de sorumluluklarının bilincinde davranmalılar. Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği hukuk reformunun toplumun bütün katmanlarında uygulanmaya konması gerekiyor. Kuşkusuz futbol da bu alanlardan bir tanesidir."

TFF BU KRİZİ FIRSATA ÇEVİREBİLİR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu krizi fırsata çevirebileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül ardından: "TFF, Türk futbolunun ihtiyacı olan yenilenmeyi gerçekleştirebilirse büyük bir hizmet yapmış olur ve uzun yıllar boyunca bu hizmeti ile hatırlanır. TFF'ye görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül'e 38 numaralı 'Abdullah Gül' isimli yeni Millî Takım forması hediye eden Aydınlar, liglerin ertelenmesi kararı ve bu kararın etkilerini hafifletmek için başlatılan Play-Off uygulaması ile ilgili de bilgi verdi. Aydınlar ayrıca Cumhurbaşkanı Gül'ü, 2 Eylül'de İstanbul'da oynanacak Türkiye - Kazakistan ve 6 Eylül'de Viyana'da oynanacak Avusturya - Türkiye müsabakalarına da davet etti.

cihan
 

 

Bu haber 729 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,842 µs