En Sıcak Konular

AK Parti harekete geçiyor

24 Ağustos 2011 08:26 tsi
AK Parti harekete geçiyor AK Parti seçimde sözünü verdi eylülde harekete geçiyor.

AK Parti eylülde yeni anayasa için harekete geçiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önce Dolmabahçe’de iş dünyasının temsilcileriyle buluşacak, 17-18 Eylül’de ise milletvekillerini kampa alacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni Anayasa konusundaki çalışmalara Eylül ayı ile birlikte hız verilmesi talimatını verdi. Erdoğan, Dolmabahçe toplantılarında Anayasa ile ilgili sivil toplum örgütleri ile bir araya gelmeyi planlarken, AK Parti milletvekillerini Kızılcahamam'da Anayasa kampına alacak. Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın ardından yeni Anayasa konusunda çalışmaları hızlandıracak. Erdoğan'ın Ekim ayında Meclis'in açılması birlikte yeni Anayasa yapımına startın verilmesini istediği belirtiliyor.

DOLMABAHÇE BULUŞMASI

Başbakan Erdoğan, yeni Anayasa ile ilgili olarak 'Dolmabahçe Buluşmaları'nı başlatmayı planlıyor. Erdoğan'ın Dolmabahçe Buluşmaları'nda yeni anayasa konusunda çalışma yapan sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya gelmesi bekleniyor. Erdoğan bugüne kadar Anayasa konusunda taslak hazırlatan TÜSİAD, TOBB, MÜSİAD gibi sivil toplum örgütü temsilcileri ile Dolmabahçe'de bir araya gelecek. Erdoğan'ın STK temsilcileri ile yapacağı toplantıda yeni Anayasa konusunda sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alması bekleniyor.

ANAYASA KAMPI

Erdoğan'ın Eylül ayının ikinci yarısında AK Parti milletvekillerini Kızılcahamam'da yeni anayasa kampına alacak. Erdoğan'ın programında değişiklik olmaması halinde Kızılcahamam kampının 17-18 Eylül tarihlerinde yapılması planlanıyor. Kızılcahamam kampında AK Parti'nin yeni milletvekillerine Meclis çalışmaları hakkında bilgiler verilecek. Kampta yeni anayasa konusunda milletvekillerinin görüş ve önerileri de alınacak.

Erdoğan, yeni anayasa konusunda CHP ve MHP'nin ziyaret edilmesini istedi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın yeni anayasa konusunda mutabakat sağlamak için CHP ve MHP'ye ziyaret gerçekleştirmesi planlanıyor.

bugün


Bu haber 1,287 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,603 µs