En Sıcak Konular

'Galatasaray dahil 10 takım düşer'

23 Ağustos 2011 11:46 tsi
Şike operasyonu kapsamında tutuklanan ve Metrris cezaevinde yatan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yazdığı mektupta, "F.Bahçe düşerse diyor. Halbuki bu sistemin içinde FB, BJK, Trabzon A.Gücü, Mersin, Sivas ve diğerlerini sayarsak G.Saray da dahil

Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin suçlanmasına neden olan hukuki sistem nedeniyle G.Saray'ın bile küme düşmesi gerektiğini savundu. Yıldırım TV8 Spor Müdürü ve Her Şey Futbol programının yapımcısı Faik Çetiner'e gönderdiği mektupta şunları yazdı:

Sevgili Faik

Akşam senin programını seyrettim.

Şunu bil ki bu şekilde olursa yakın zamanda yönetici ve başkan kulüpler bulamazlar. Biz alındığımızda 6222 sayılı kanuna göre bizi dinlemişler. Bunlar örgüt (silahlı)ten bizi yargılamak istiyorlar. 19 maçta şike vardı. Ama tutuklanan 3 oyuncu var. Bu nasıl oluyor. Sen bişi anlıyor musun.

Şimdi ekte verdiğim devlet büyüklerine gönderdiğim mektubu iyi okumanı rica ediyorum. Bu kadar yaygaraya gerek yok. 6222 sayılı kanuna göre 3. Ağır cezada (Çağlayan ya da Kadıköy) yargılanalım ve sonuca göre de herkes yolunu belirlesin.

Sinan'a (Engin) da selamlar söyle, onu sevdiğimi söyle. Her şey gelir geçer ama dostluklar bakidir. Biz temiziz hem de bizde bir şey yok diyenlerden fazla.

Birde herkes Fenerbahçe düşerse diyor. Halbuki bu sistemin içinde FB-BJK, Trabzon, Ankaragücü, MİY. Sivas ve diğerlerini sayarsak (G.Saray da dahil) en az 10 takımın düşmesi gerekir.

Artık senle telefonda konuşurken şu takım bizi yener diyemem çünkü şike oluyor. Semih'in ifadeye çağrılması tam fiyasko. Benimle ilgili konuşmaları hep kısaltıp istedikleri gibi organize etmişler ve bu dökümleri ben internetten aldım. Sana sevgi ve saygılarımla bu satırları karaladım.

AZİZ YILDIRIM

zaman

Bu haber 595 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,110 µs