En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin’i neden çizdi ?

22 Ağustos 2011 09:14 tsi
Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin’i neden çizdi ? CHP Genel Başkanı "Kemal Kılıçdaroğlu" Gürsel Tekin’i ikinci adamlıktan niçin aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Merkez Yönetim Kurulu (MYK) revizyonu kapsamında Gürsel Tekin’i ikinci adamlıktan almasıyla ilgili “Reklama harcanan 50 milyon dolar” iddiası ortaya atıldı.

Kulislerde Gürsel Tekin’in örgütlerden alınıp basından sorumlu genel başkan yardımcılığına getirilmesinde örgütlerden gelen şikayetlerin etkili olduğu iddia edilirken, önceki gün Gürsel Tekin’e yakınlığıyla bilinen “gerçek gündem” isimli haber sitesinde bu çerçevede yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Tekin’e yakınlığıyla bilinen “gerçek gündem” isimli haber sitesinde, Tekin’in seçim sürecinde parti örgütlerine para aktarılmaması yüzünden yıprandığı öne sürüldü.CHPGenel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak ile Hurşit Güneş’in yaptığı 50 milyon dolarlık reklam bütçesi yüzünden örgütlere para gönderilemediği, bunun yarattığı öfke patlamasının Tekin’i hızla yıprattığı iddia edildi.

‘Matkap’ı da aynı tehlike bekliyor’

Sitenin yöneticisi Barış Yarkadaş’ın ‘CHP’de ne oldu’ başlıklı yazısında, Tekin’in görevden alınmasında, partinin paralarının örgüte gönderilmesi yerine, reklama ayrılmasının yarattığı öfkenin etkili olduğu görüşüne yer verildi. CHP örgütlerinin reklam için 50 milyon dolar ayrılması nedeniyle seçim kampanyasını neredeyse beş parasız yaptığını iddia eden Yarkadaş, şimdi aynı sorunun örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yapılan Nihat Matkap’ı da beklediğini öne sürdü. Yarkadaş, CHP kasasında neredeyse hiç para bulunmadığını iddia etti.

star



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,051 µs