En Sıcak Konular

Alperenleri provokasyonlara karşı uyardı

20 Ağustos 2011 16:39 tsi
Alperenleri provokasyonlara karşı uyardı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, son terör olaylarını değerlendirirken Alperen Ocakları'nın provokasyonlar karşında uyanık olacaklarını açıkladı. Destici, "Provokasyona gelmeyeceğiz. Sloganımız belli. Kürtler kardeşimiz, PKK düşmanımızdır." dedi.

Destici, Alperen Ocakları'nın parti Genel Merkezi'nde yaptığı ''Teröre ve provokasyonlara karşı alınacak tavır'' konulu toplantıya katıldı. Alperen Ocakları'nın yeni Genel Başkanı Cengiz Kırçın'la birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Destici, ''Bu ülkede yaşayanlar yüzlerce kez Kandil'in bombalandığını gördüler. Ama hiçbir sonuç alınamadı." dedi.

Destici, ''Teröre destek verenler için TCK'da yaptırımlar var. Ancak bunların hiçbiri uygulanmıyor. Devleti yönetenler 'aman ortamı germeyelim, tutuklarsak sokağa inerler' diyor. Devlet teröristten korkar mı? Devlet kendi topraklarında ikinci bir otoriteye izin verir mi? Bu böyle süremez.'' ifadelerini kullandı. Destici, son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı Alperen Ocakları'nın tutumu konusunda ise, ''Arkadaşlarımız asla hukukun dışına çıkmayacak, provokasyona gelmeyeceklerdir. Ancak terörün gerçek yüzünü her şekilde Anadolu'da anlatacak. Bizim sloganımız şu: Kürtler kardeşimiz. PKK düşmanımızdır. Teröristle oradaki kardeşlerimizi aynı kefeye koymayacağız." diye konuştu. Bir gazetecinin TSK'nın 30 Ağustos resepsiyonunu iptal etmesine ilişkin sorusuna ise, ''olumlu buluyorum'' cevabını verdi.

Cihan



Bu haber 984 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,963 µs