En Sıcak Konular

Vatandaş, hizmet alamadığı CHP'li belediyeyi protesto etti

15 Ağustos 2011 18:23 tsi
İzmir'in ilçesi Gaziemir Aktepe Mahallesi'nde vatandaşlar, CHP'li beldiyeden hizmet alamadıklarını ifade ederek, belediye hizmet binası önünde eylem yaptılar.

Protestoya katılan bayanları, Gaziemir belediye yetkilileri de ikna edemedi.Vatandaşlar, tepkilerini, "Hizmet getirmiyorlar, bizi azarlıyorlar, bizi çocuk zannedip, başlarından savacak sözler söylüyorlar" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Yetkililere seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, aynı binada hizmet veren Aktepe Mahalle Muhtarı Adnan Keleş'e de dertlerini anlatırken, olay yerine Gaziemir Belediyesi yetkilileri çağırıldı.

Yetkililer, 50 kadar mağdur bayanı basına kapalı olarak dinleyip açıklama yapmadılar. Tepkilerini dile getiren ve toplantıdan çıkan bayan vatandaşlardan Sevgi Yaz Seven, Rukiye Araparslan, Hezime Demirci, Fatma Çelik, İmran Keskin, Özlem Gül, Sevdiye Erseven, Kerime Uzun tepkilerini şöyle dile getirdiler:

"İhaleye çıkılmış. Bir ay içinde hizmet gelecekmiş. Hep mişli konuşuyorlar. Sokaklarımız çukurla dolu. Geçtiğimiz gün komşumuz düşüp kafasını kırdı, sonra ızgarasını koydular. Mahallemize 161, 141 sokaklar dahil, hep aynı hiç hizmet gelmiyor. Yok ihaleye çıkılıyormuş, yok yapılacakmış. Bizi başlarından savacak sözler söylüyorlar. Yollarımız toprak, kazılan yollar ise yapılmıyor, çöp kutularının kapakları yok, doğalgaz en son gelecek. Burası gözönünde değil. Başka yere götürülen hizmetlere buraya gelmiyor bizi azarlıyorlar, kale bile almıyorlar. Orada bir bayan var bizi dinlemiyor, hep azarlıyor. Bize 2,5 yıl önce verilen sözler tutulmadı; 2,5 yıl sonra onları bu koltuğu oturtmayacağız."

Ayrıca, 161 Sokak'ta oturan Ali Sarı ise sokağın yılardır asfaltlanmadığını, hep aynı olduğunu, ağaçların öldüğünü, sadece seçim zamanı gelip söz verildiğini söyledi. Toplantıyı yapan Gaziemir Belediye yekilileri ise açıklama yapmadı.

cihan



Bu haber 690 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,652 µs