En Sıcak Konular

Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak yazı!

15 Ağustos 2011 11:48 tsi
Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak yazı! Kemal Kılıçdaroğlu duruyor duruyor, sonra dilinin paçasını sıvayıp kendisine hepten yabancı konulara dalıyor ki, resmen akıllara ziyan!

Aziz Üstel, Star Gazetesi'ndeki yazısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriye açıklamalarını eleştirdi.

İşte Üstel'in yazısı:

‘Baas Rejimi’... Zayıflama rejimi değil Kemal Abi!

Kemal Kılıçdaroğlu duruyor duruyor, sonra dilinin paçasını sıvayıp kendisine hepten yabancı konulara dalıyor ki, resmen akıllara ziyan!

Ahmet Davudoğlu’nun ziyareti sonrası Esad tanklarını Hama’dan, hani Yunus Emre’nin şiirinde sözünü ettiği “dertli dolap” var ya Kemal Abi, hah işte o dertli dolabın bulunduğu kentten geri çekti.

Londra’da Kurulu “Suriye İnsan Hakları İzleme Grubu” adına Rami Abdülrahman, tankların Hama’dan çekildiğini, bunu kent sakinlerinin Türkiye’ye borçlu olduğunu söyledi. Ama biliyorum. Bunlar seni ilgilendirmiyor. Sen, “Biz Baas Rejimi’ne karışmayız!” diyor, her ne kadar kendi partinin dış politika uzmanı Onur Öymen hükümetin mekik diplomasisini övüyorsa da, “arkadaş öyle düşünüyor, biz böyle düşünüyoruz!” buyuruyor ve de hükümeti “Batı’nın taşeronu” olmakla suçluyorsun.

Kemal Abi, eğerTürkiyeolmasa, Suriye, ikinci bir Libya faciası yaşayacaktı biliyor musun? Obama ikide bir Erdoğan’ı arayarak senin deyiminle “talimat” vermiyor. Washington Post’a göre, “Suriye konusunda dizginler sizin elinizde, diplomatik yollarla Suriye sorununu çözme girişimlerinizi destekliyoruz” diyerek teşekkür ediyor.

'BAAS REJİMİ' ZAYIFLATMAZ ÖLDÜRÜR

Ayrıca ne olduğunu galiba pek kestiremediğin “Baas Rejimi” örneğin Dr. Mehmet Öz’ünzayıflamarejimi falan değil! Baas Rejimi, adamı zayıflatmaz, öldürür! “Biz rejimlere karışmayız ama demokrasi gelsin Suriye’ye” açıklamasını sıradan vatandaş yapmaz gözünü sevdiğim!

Ha unutmadan, Somali’ye gideceğini söylüyorsun. Başbakan’la aynı gün Mogadişu’da olacakmışsın, yanından ayrılma sakın, hava alanının dışı pek güvenli değil diyorlar! Maazallah başına bir iş gelir; malum millet açlıktan bire kırılıyor! Rejimden falan da söz etme; Somali’de senin anladığın türden rejim mejim değil insanları bir deri bir kemik bırakan çünkü! Hadi iyi yolculuklar!




Bu haber 1,277 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,366 µs