En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım'ın yerine gelecek isim

10 Ağustos 2011 15:29 tsi
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sonrası dönem artık yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Yönetim kurulu, Futbol Federasyonu’nun kulüp hakkında vereceği kararın ardından istifa edecek. Başkanlık için herkesin birleştiği isim ise şu anki yönetimin asbaşkanı Ali Koç.

Fenerbahçe’de, başkan Aziz Yıldırım’ın cezaevinde olmasından dolayı herkes beklemede...  Camia, şike soruşturmasının sonunda Futbol Federasyonu’nun vereceği karara odaklanmış durumda. Bu kararın verilmesinden sonra Aziz Yıldırım ve ekibinin görevi bırakacağı belirtilirken, yöneticilerin tamamının Ali Koç’un başkan olmasını istediği öğrenildi. Arkadaşlarının ‘başkan ol’ telkininde bulunduğu Koç’un ise şimdilik bu teklife sıcak bakmadığı bildiriliyor. Ali Koç’un karar vermek için Aziz Yıldırım’ın durumunun biraz olsun netleşmesini beklediği öğrenildi. Diğer taraftan yöneticilerin istifa kararının kesin olduğu ve bunu Futbol Federasyonu’nun 15 Ağustos’tan sonra açıklayacağı kararının ardından uygulamaya koyacakları belirtiliyor. Bu durum, Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasının ardından, “Başkanımız dönene kadar görevimizin başındayız” açıklamasını yapan Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun geri adım atması anlamına geliyor.

Aziz Yıldırım da Koç’u istiyor

ŞİKE soruşturması kapsamında tutuklu olarak yargılanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Ali Koç’un başkan olarak görevi devralmasını istiyor. Mahkemede aklanacağını düşünen Yıldırım, buna karşılık Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na devam etmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Aziz Yıldırım’ın, artık kulüp başkanı olarak görmek istediği Koç’u, bu görevi kabul etmesi için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Bu arada, asbaşkanlardan Murat Özaydınlı’nın da Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan tamamen ayrılması için ailesinden büyük baskı gördüğü belirtildi. Murat Özaydınlı’nın ağabeyi Bülent Özaydınlı’nın, “Artık yöneticiliği bırak ve ailenle daha çok ilgilen” dediği ifade edildi.

Fenerium’daki başarılı çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Abdullah Kiğılı’nın da bir an önce istifa etmek istediği, ancak kulübün zarar görmemesi adına görevine devam ettiği kaydedildi.



Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,661 µs