En Sıcak Konular

Erdoğan, 2'yi az buldu

10 Ağustos 2011 13:01 tsi
İftarda gecekondulara konuk olan Başabakan Erdoğan, 'Kaç çocuğun var' diye sorduğu anneden '2' cevabını alınca, 'Devam' dedi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftarda Keçiören Belediyesi Sancaktepe Mahallesi'ndeki bazı gecekondulara konuk oldu.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nın ardından Sancaktepe Mahallesi'ne geldi.

Kızı Sümeyye Erdoğan ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın eşlik ettiği Başbakan Erdoğan, ilk olarak Ayşe Polat'ın evini ziyaret ederek, iftarını yaptı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra aynı mahalledeki İsmail Alkan'ın evine geçti. Buradan çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla konuşmak üzere makam aracından inen Başbakan Erdoğan, hayırlı ramazanlar diledi.

Zeynep ve Esra isimli ikiz bebekleri kucağına alarak fotoğraf çektiren Başbakan Erdoğan, Muazzez Akbal'ın ricası üzerine evine giderek kahve içti.

Erdoğan'a Akbal'ın evinden ayrılırken bazı mahalleliler sorunlarını anlattı. Başbakan Erdoğan, öğretmen adayı olduğunu ve atanamadığını belirten genç bir kızın anlattıklarını dikkatle dinledi.

Başbakan Erdoğan, daha sonra Yükseltepe Mahallesi'ne geçerek Fikret Karaaslan'ın evine konuk oldu. Erdoğan, buradan ayrılırken de kendisini bekleyen mahallelilerle bir süre sohbet ederek, ramazanlarının hayırlı olmasını diledi.

Erdoğan burada 6 aylık olduğu belirtilen Eylül Zengin adlı bebeği kucağına alarak bir süre sevdi, fotoğraf çektirdi. Annesi Düriye Zengin'e kaçıncı çocuk olduğunu soran Başbakan Erdoğan, 2 yanıtını alması üzerine, "Devam" dedi.

Başbakan Erdoğan aynı mahallede bulunan Döndü Kızılkaya'nın evini de ziyaret etti. Erdoğan, buradan çıkışında da vatandaşlarla sohbet etti.

aa



 

Bu haber 675 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,516 µs