En Sıcak Konular

İnce'nin irtica paranoyası hortladı

10 Ağustos 2011 09:17 tsi
İnce'nin irtica paranoyası hortladı Erzurum'da oruç tutmayan kadını döven barbarlar irtica paranoyasıyala yaşayan Özdemir İnce'ye 10 yıldır beklediği yazısını yazdırdı. İnce 'dememiş mişdim' havası da attı

2003 yılında Fransa'daki başörtüsü yasağına giden yolu inleyen ve "Mini etekli kızı yaktılar" başlıklı sonradan asparagas olduğu ortaya çıkan bir habere imza atan Hürriyet yazarı Özdemir İnce'nin irtica paranoyası yine hortladı. İnce yıllardır beklediği olay gerçekleşmişcesine "ben dememişmiydim" göndermesinde de bulundu.

"İRTİCA GELMEMİŞ Mİ?"

Erzurum'da bir kadının oruç tutmadığı için sokak ortasında kendini bilmez barbar tarafından dövülmesi üzerinden irtica yaygarası basan Özdemir İnce yazısında "Bir kadın oruç tutmadığı için linç edilme tehlikesi yaşıyorsa, irtica gelmemiş midir?!" dedi.

İRTİCA PARANOYASINA TUTULANLARIN NESLİ Mİ TÜKENDİ?

"İrtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi?" diye soran Özdemir İnce cevabını ise şöyle verdi: Son yirmi yılın en çok kullanılan ve özellikle “irtica” ve “bölünme” sözcükleriyle birlikte kullanıldığı zaman çarpıcı bir anlam kazanıp muhatabını ezip geçen “paranoya” sözcüğü artık kullanılmaz oldu. Ne oldu, irtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi? Hayır, paranoya sözcüğünü maymuncuk gibi kullanan kalemler de, paranoya olarak tanımladıkları iki tehlikenin geldiğini gördüler. Bu nedenle artık kullanamıyorlar.

İRTİCA YAVAŞ YAVAŞ, AHESTE AHESTE GELİR

İrticanın Türkiye'ye yerleştiğini ileri süren  İnce, "Ne oldu, irtica ve bölünme paranoyasına tutulanların nesli mi tükendi?" diye sorduktan sonra şu yorumu yaptı: "İrtica, Suudi Arabistan’a gelemez çünkü anadan doğma irtica tarafından yönetilmektedir. İrtica denen şey, her zaman, İran molla devrimi gibi olmaz. Türkiye’deki gibi yavaş yavaş, aheste aheste gelir."

İRTİCA EV SAHİBİ OLDU

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından yapılan “Dünya Değerler Araştırması”nın sonuçlarında yola çıkarak, irticanın kiracı olmaktan çıkıp ev sahibine dönüştüğü şeklinde yorumda bulunan İnce," Aslında nüfusun % 87’si oruç tutmuyor, % 70’i namaz kılmıyor, ama öyle görünmek zorunda hissediyor." dedi.

Özdemir İnce'nin köşe yazısının özgün halini kaynağından okumak için tıklayınız

Bu haber 1,160 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,803 µs