En Sıcak Konular

Başbakan Erdoğan, gecekondulara misafir oldu

9 Ağustos 2011 23:09 tsi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftarda Keçiören Sancaktepe Mahallesi'ndeki gecekondulara misafir oldu. İftar sonrası mahallelilerle bir araya gelen Erdoğan, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde ekonomi kurmaylarıyla yaptığı durum değerlendirmesinin ardından iftar için Keçiören Sancaktepe Mahallesi'ne geçti. Başbakan için mahallede geniş çaplı güvenlik alınırken, Başbakan'ın iftarda ziyaret ettiği ailelerin bulunduğu 62. Sokak'a kimse alınmadı.

İftarın ardından sokak başında toplanan vatandaşların yanına gelen Başbakan Erdoğan, burada vatandaşlarla bir süre sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Burada bir çocuğu kucağına alıp seven Erdoğan, mahalle sakinlerinden Muazzez Akbal'ın kahve içme davetini de geri çevirmedi.

Yürüyerek Akbal ailesinin evine geçen Erdoğan'a burada kahve ve limonata ikram edildi. Namazını burada kıldıktan sonra evden çıkan Erdoğan, evin önünde bekleyen vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Vatandaşların elektrik direği dikilmesi talebini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ileten Başbakan Erdoğan, Başkan Ak'tan mahallenin asfalt sorununun da çözülmesini istedi.

Başbakan Erdoğan'a iftar ziyaretinde kızı Sümeyye Erdoğan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, bazı milletvekilleri eşlik etti.

Başbakan Erdoğan'ın misafir olduğu Arif-Muazzez Akbal çifti de, "Davetimizi kırmayıp evimize misafir oldular. Evimize gelmeleriyle büyük onur duyduk. Kendilerine limonata ve kahve ikram ettik. Namazlarını kılıp, istirahat ettiler. Kendilerinden can sağlığı istedik." diye konuştu.

(CİHAN)

Bu haber 722 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,036 µs