En Sıcak Konular

"G.Saray'da böyle bir şey varsa..."

5 Ağustos 2011 15:37 tsi
GAZETE HABERTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, şike soruşturmasında Galatasaray'ın da adının geçmesini yorumladı.

Fatih Altaylı, "Galatasaray'da böyle bir şey varsa Fenerbahçe gibi davranmamalı. Bu işin içerisinde kim varsa bunların kulüpten bütün ilişkisini kesmeli" dedi.

Habertürk TV'de yayınlanan Gün Ortası programına telefonla bağlanan Fatih Altaylı, şike soruşturmasının Galatasaray'a kadar uzanmasının belirtilmesi üzerine, "Gayet normaldir. Eğer bu iş içerisinde Galatasaray'da bir dönem şike işlerine bulaştıysa gayet doğaldır" dedi.

İşte Fatih Altaylı'nın açıklamaları...

"ŞERİATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"
 "Varsa bir şey muhakkak ki ortaya çıkar inşallah da çıkar. Tabi Galatasaray'da bizim yıllardan beri neden kimlere karşı olduğumuzda daha iyi anlaşılır. Şike var mı yok mu bilemem Galatasaray'da. Benim olduğum dönem en ufak bir leke yoktur ama onun dışında var mıdır yok mudur Galatasaray'ın ananesinde olmaması gerekir. Fakat bizim Adnan Polat'a, Bülent Tulun'a yönelik zaman zaman yüksek sesle yaptığımız eleştirilerinde haklı olduğu insanların bazen şike yapmadan da zevzeklik yapabileceği ortaya net bir şekilde çıkıyor. Umarım araştırılır."

"F.BAHÇE GİBİ DAVRANMAMALI"
"İşte kupasını kaybedecekse kupasını kaybeder, lig düşecekse lig düşer, 'şeriatın kestiği parmak acımaz' denir. İnşallah acımaz ama Galatasaray'da böyle bir şey varsa Fenerbahçe gibi davranmamalı. Bu işin içerisinde kim varsa bunların kulüpten bütün ilişkisini kesmeli yani Bülent Tulun eğer bu işin içerisindeyse Bülent Tulun, Adnan Polat varsa Adnan Polat. Bilmiyorum tabi bunlar şimdi iddia. O paraların nereye gittiği de henüz netlik kazanmadı"

"O MEKTUPTA OKUDUĞUM KADARIYLA..."
'Galatasaray yönetici Bülent Tulun'un eski başkan Adnan Polat'a yazdığı mektupta 2006'da oynanan Denizli-Fenerbahçe maçında 1.5 milyon Dolar teşvik primi ödendi iddialarıyla bir anlamda bu soruşturmanın alevlendiği belirtiliyor' şeklindeki yoruma ise Altaylı, "Şimdi bakın medyanın bu işi çektiği yönle işin gerçeği arasında bir farklılık var. Bu paraların Denizlispor'a verildiğine ilişkin tek bir satır yok o mektupta benim gördüğüm, okuduğum kadarıyla. '1.5 milyon Dolar'ı umarım Galatasaray'ın menfaati için harcamışsınızdır' diyor.

"İDDİAYI ORTAYA ATAN KİŞİ LUBE AYAR"
Yani bu transferde olabilir başka bir şey de olabilir bilmiyoruz. Şimdiden peşin hükümle bunu buraya yönlendirmek, burayla bağlantılandırmak çok doğru değil. Bu iddiayı ortaya atanlar kim Lube Ayar. Lube Ayar kim. Burada geçmişte bizimle görev yapmış bir arkadaşımız. Lube Ayar geçmişte bize de bazı dosyalar getirdi, bu dosyaların bazılarını biz yayınladık. Ancak daha sonra Lube Ayar'ın Aziz Yıldırım'la fazla içli dışlı olarak bu dosyaları getirdiğini ve bir yönlendirme yaptığını görünce ben bu dosyaların yayını kestim."

Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,488 µs