En Sıcak Konular

Polis eşi veliden okula biber gazı

0 0 0000 00:00 tsi
Eskişehir'de, polis memuru İ.P.'nin eşi S.P.'nin, ilköğretim birinci sınıfta okuyan oğlunu yaramazlık yaptığı için müdüre şikayet eden velilere sinirlenip, dersten çıkan öğrencilerin üzerine biber gazı sıktığı öne sürüldü.

Veliler, biber gazından etkilenen 2 öğrencinin hastaneden 3 gün rapor aldıklarını söyledi.

İddiaya göre, olay geçen Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında Pilot Binbaşı Ali Tekin İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Eskişehir'deki bir Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru İ.P.'nin eşi S.P., 1/B sınıfında okuyan oğlu E.P.'yi yaramazlık yaptığı için okul müdürüne şikayet eden öğrenci velileriyle tartıştı. İddiaya göre, S.P. daha sonra zilin çalmasıyla 1/B sınıfından çıkan ve aralarında kendi çocuğunun da bulunduğu öğrencilerin üzerine biber gazı sıktı. Biber gazından, sınıf öğretmeni Mevlüt Ün ile öğrenciler Rümeysa Çam ve Mehlet Ali Yakut etkilendi.

Öğrenci velileri, olay üzerine polisi aradı. Okula gelen polislerin davacı ve şikayetçi olmadığı gerekçesiyle herhangi bir işlem yapmadan ayrıldıkları öne sürüldü. Öğrenci velilerinden Filiz Yakut, sıkılan biber gazından oğlu Mehmet Ali Yakut'un etkilendiğini belirterek, “Saldırgan kadın bize ‘Benim eşim polis. Bana birşey yapamazsınız. Sizi parçalarım’ dedi. 2 öğrenciye hastaneden 3 günlük rapor verildi” diye konuştu.

Olaydan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdiklerini söyleyen Filiz Yakut, “Bugün biber gazıyla okula gelen, yarın da eşinin silahını alıp okula gelir. Çocuklarımızın can güvenliğinden endişeliyiz” dedi.

Bu arada okul yönetiminin, olayı Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılı olarak bildirdiği, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

memurlar.net



Bu haber 387 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,083 µs