En Sıcak Konular

BBP'den hükümete destek

26 Temmuz 2011 14:37 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, hükümetin, terörle mücadelede yeni yapılanmasını doğru bulduklarını söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Remzi Çayır, bir restoranda C iktidarın uygulamaya koyacağı yeni terörle mücadele yapılanması ile ilgili değerlendirmede bulundu. Terörle etkin mücadelenin 3 aylık askeri eğitim alan askerlerle yapılamayacağını belirten Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, hükümetin terörün kökünü kazımak için yeniden yapılandırdığı Terörle Mücadelede Polis Özel Harekat Timleri(TÖH)'nin yerinde ve doğru bir karar olduğunu kaydetti. Terörle mücadelede TÖH yapılandırılmasının BBP projesi olduğunu belirten Çayır, 1990 yılların başında ilk dillendiren liderin merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu olduğunu ifade etti.

Muhalefet partilerinin eleştirilerin yersiz olduğunu belirten Çayır, üç aylık acemi eğitimi ile Mehmetçiğin terörle mücadele etmesinin çok zor olduğunu kaydetti. TÖH'ün doğru bir uygulama olduğunun altını çizen Çayır, terörle mücadele için yetiştirilen özel hareket polislerinin gayr-i nizami harp taktiği ile Mehmetçiğe pusu kuran hainleri saklandıkları deliklerden çıkaracaklarına yürekten inandığını söyledi. Çayır sözlerini şöyle sürdürdü: "Muhalefet partilerinin eleştirilerini haksız ve yersiz buluyoruz. 3 aylık eğitimle askerin teröristlerle mücadele etmesi zor.

Terörle mücadelenin tıpkı teröristler gibi dağda yaşayan, bölgenin iklim ve coğrafi şartlarını çok iyi bilen, her türlü zorlukla mücadele edebilen, ağır silahlarla donatılmış ve attığını 12'den vuran birlikler tarafından yapılması taraftarıyız. Her türlü zor şartlar için yetiştirilen özel hareketçilerin PKK'lı teröristleri saklandıkları ininden çıkaracaktır. Hükümetin kararını doğru ve yerinde buluyoruz. Hükümetin, terörle mücadeledeki yeni uygulaması zaten partimizin projesi. Uygulamayı doğru buluyor ve destekliyoruz."

Norveç'te insanlık dışı kanlı saldırıyı nefretle kınadıklarını da belirten Çayır, son yıllarda Avrupa ve İskandinav ülkelerinde ırkçı ve İslam düşmanı söylemlerin bu tür vahşice düşüncesi olan canileri cesaretlendirdiğini kaydetti. Teröre karşı insanlığın ortak tavır alması gerektiğinin altını çizen Çayır, masum insanların yaşam haklarını gasp eden eli kanlı canileri nefretle kınadıklarını sözlerine ekledi.

cihan

Bu haber 605 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,663 µs