En Sıcak Konular

Ali Şen: Üzgünüz ve öfke doluyuz

24 Temmuz 2011 16:47 tsi
Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, 3 Temmuz tarihinde operasyon başladığından beri tüm Fenerbahçelilerin büyük üzüntüye kapıldığını belirterek, "Hepimiz acı içindeyiz. Üzgünüz ve öfke doluyuz. " dedi.

Fenerbahçe taraftarlarının buluştuğu internette buluştuğu 'antu. com' adlı siteye açıklama yapan Ali Şen, "Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının tutuklanmasından bu tarafa, tüm görsel ve yazılı basının röportaj taleplerini kabul etmedim. Hiç konuşmadım. " dedi.

Geçen cuma aşkanı cezaevinde eski genel sekreter Orhan Keçeli ile birlikte ziyaret ettiğini hatırlatan Şen, "Kendisini çok moralli ve sağlıklı buldum. Tüm Fenerbahçeliler bilsinler ki, başkan emin ellerde. Diğer arkadaşlarımız da aynı şekilde emin ellerde. Taraftarlar, olaylar başladığından beri telefonla, mektuplarla, e-malillerle, mesajlarla "Ali Baba nerede?" diyorlar. Kulübümüzün başına, bizim başımıza gelen bu olayda eminim ki her Fenerbahçeli çare bulmak için çalışmış, uğraşmıştır. Futbol Federasyonu nezdinde, bağlı olduğumuz UEFA nezdinde çalışmalarım hep oldu.

Ancak ben eski başkanım. Kulüp yönetimi tarafından görevlendirilmiş değilim. 1989 yılında Galatasaray'ın başına gelen o olayda, Galatasaray yönetim kurulu üyeleri Şenes Erzik'e gitmiş. Şenes Erzik; "Ben bir şey yapamam. Size sadece ve sadece Ali Şen yardım edebilir. " deyince, başta Alp Yalman ve Galatasaray yönetim kurulu üyeleri evime geldi. Bilinen çalışmaları yaptık. Yönetim Kurulumuzdan bana bu konuda yardımcı olabilmem için hiç bir görev verilmemiş, talep gelmemiştir. Kulübümüzün geleceği, ekonomik ve sportif anlamda çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Sorumluluk yönetim kurulumuzun üyelerindedir. Bu meseleye çare bulmak ve onun ağırlığı yönetim kurulumuzun omuzlarındadır. " ifadelerini kullundı.

Şen, herkesin yönetim kurulu yanında olup, hayat boyu en büyük destekçileri olacağını dile getirerek, "Bizler, hepimiz, gayet tabi ki yönetim kurulumuzun yanında olup, hayat boyu en büyük destekçisiyiz. Eminim yönetim kurulu bu hayati konuda Fenerbahçe tarihinin en zor sorununu çözüme kavuşturmak için çalışıyordur. UEFA ve FIFA kurallarını iyi bildiklerini tahmin ediyorum. Bu bilgileri tüm Fenerbahçe taraftarlarına aktarmayı bir görev saydım. Taraftarlarımız sakin olsunlar, çoşkularını kulübümüze ve sporcularımıza Fenerbahçelilik terbiyesi içinde göstersinler. Kulübümüzün, bu asırlık çınarın hepimiz hizmetkarıyız. Yönetim kurulu görevini yapacak, kulüp bünyesi içinde olan bizler, yönetim kurulunun çizdiği çerçevede görevini yapacak. Taraftarlarımız da onlara düşen görevi yapacak. Fenerbahçeli olma olgunluğu hiç bu kadar önem kazanmamıştı. " şeklinde konuştu. 

cha



Bu haber 698 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,221 µs