En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

22 Temmuz 2011 10:09 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İnebolu-Kastamonu yolunun 66-67. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.30-17.30 saatleri arasında ulaşım aralıklarla sağlanacak.

Turgutlu-Salihli yolunun 2-8. kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli kesiminde aydınlatma lambalarının değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle her iki yönde sol şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü veriliyor.

Karabük-Gerede yolunun 20-23. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle Gerede istikameti trafiğe kapalı olup, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Yumrukkaya-Çaydurt ve muhtelif kesimlerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle 30 Temmuz'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü mevkisi, Dibekdere köyü mevkisi ve Milas Devlet Hastanesi mevkisindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım 2011 tarihine kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından, çalışma yapılan kesimlerde saat 22.00'de yol tamamen kapatılıp 10.00'da açılacak. Sürücülerin trafiğin yoğunluğuna göre karşı yönü geliş-gidiş olarak veya D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı Kavşakları 22-73. kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolu 0-8. kilometrelerinde 15 Kasım 2011 tarihine kadar gerçekleştirilecek üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Temmuz ile 12 Ağustos arasında Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü  sağlanacak.

Dalaman-Fethiye yolunun 35-42. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun sağ bandı trafiğe kapatılarak, ulaşım sol banttan çift yönlü sağlanıyor.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki (Şapçı Rampaları mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü sağlanacak.

Elazığ-Malatya yolunun Elazığ şehir geçişindeki Çaydaçıra Kavşağında altgeçit çalışmaları nedeniyle ulaşım şehir içindeki caddelerden sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede Kesiminin Bolu Doğu Kavşağı ve bağlantı yollarındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 27 Temmuz'a kadar Bolu Doğu Kavşağı giriş ve çıkışları trafiğe kapatılarak, ulaşım Bolu şehir merkezine giriş ve çıkışlar için Bolu Batı Kavşağından kontrollü sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı Kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustos'a kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustos'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Batı-Bolu Doğu (İstanbul-Ankara) istikameti 8-13. kilometreleri arasındaki üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Ağustos'a kadar yol trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Ankara-Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı Kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustos'a kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi Kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı Ayrımı Kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustos'a kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz'a kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım sol taşıma yolundan sağlanacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık'a kadar ve 09.00-17.00 saatleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arası yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü mevkisinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.



Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,737 µs