En Sıcak Konular

TFF başkanı kararı açıkladı

19 Temmuz 2011 18:37 tsi
TFF başkanı kararı açıkladı Şike soruşturması kapsamında Spor Toto Süper Lig'in ve Süper Kupa Fİnali ve liglerin durumu hakkındaki kararını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sona erdi.

Toplantının ardından açıklama yapan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 31 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Erzurum'da oynanacak olan Süper Kupa finalini erteleme kararı aldıklarını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun İstanbul İstinye'deki merkez binasının önünde yapılan açıklamada Başkan Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra Başkanvekili Lütfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Göksel Gümüşdağ da hazır bulundu.

Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'le ilgili kararların belgelerin ellerine ulaşması ve incelenmesinin ardından verileceğini belirterek, "Süper Kupa Finali ertelendi" ifadesini kullandı.

UEFA'nın süreçten hoşnut olmadığı yönünde sorulan sorulara ise Mehmet Ali Aydınlar, "UEFA'nın desteği ve güvencesi bizim yanımızda." karşılığını verdi.

Bu arada Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı iade etmesiyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise Başkan Aydınlar, kararın siyah - beyazlı kulübün insiyatifi olduğunu kendilerinin ise bu karara saygı duyduklarını söyledi.

Öte yandan Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması içindeki belgelerin yarından itibaren ellerine ulaşmaya başlayacağını da sözlerine ekledi.

Avrupa'ya gidecek takımlar 31 Mayıs'ta belirlendi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 31 Temmuz'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanması planlanan Süper Kupa 2011 Finali'ni ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından TFF Başkanvekilleri ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ertelenen Süper Kupa'nın yeni tarihinin belli olmadığını söyledi.

Başkan Aydınlar ayrıca bir soru üzerine Avrupa kupalarına gidecek takımların 31 Mayıs tarihinde UEFA'ya bildirildiğini ve bu listenin de şu an için aynen geçerli olduğunu belirtti.

Bu haber 1,074 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,662 µs