En Sıcak Konular

Aziz Üstel: Süper değil şike kupası

13 Temmuz 2011 17:15 tsi
Galatasaray eski yöneticisi Aziz Üstel, Futbol Federasyonu'nun Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı eleştirmesine sert tepki gösterdi.

Üstel, "TFF önce kendine baksın. Süper Kupa oynatacakmış ne Süper Kupası, bu kupa şike kupası olmuştur." dedi.

"Galatasaray'ın açıklamasına TFF'nin verdiği yanıt tam anlamıyla özrü kabahatinden büyük. Omurgasız bir TFF ile karşı karşıyayız.'' diyen Üstel, Radyospor'a yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe'nin küme düşmesini istemem ama TFF Başkanı olayı çok başka yönlere çekiyor. Süper Kupa oynanacak diyor. Fenerbahçe yöneticileri tutuklu, Beşiktaş Teknik Direktörü, yöneticisi gözaltında ve ifade veriyor. Peki bu nasıl Süper Kupa finali olacak. Bunun adı olsa olsa şike kupası olur. Allah'tan ayakta dimdik duran bir Galatasaray varda gerçekleri haykırıyor." şeklinde konuştu.

ŞEKİP MOSTUROĞLU'NUN İFADELERİ DUDAK UÇUKLATACAK

"Bugünkü şartlarda lige başlayamaz, Süper Kupa oynatamazsın. Böyle saçma sapan şeyler yapamazsın. TFF bazı olayların üstünü örtüyor.'' diyen Üstünel, şöyle devam etti:

''Eğer şike yapıldıysa bunlar kişisel çıkar mı sağladılar hayır, kurumlar adına yapılan suçlar. Yarın, öbür gün gazeteler Şekip Mosturoğlu'nun açıklamalarını yayınlayacak ve onları okuduğun zaman dudakların uçuklayacak. Fenerbahçe çok şerefli bir kurumdur. Bu işi Fenerbahçe'nin izni ve rızası olmadan bazı olayları yapmışlardır. Bugün kulüplerin ve İlhan Cavcav'ın bağırmasının nedeni parasal nedenler. TFF'nin etik duruşunun altında yatan tek neden ekonomi. Tek dert ekonomiye zarar gelmesin anlayışı."

GALATASARAY SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MI?

Aziz Üstel'in açıklamaları üzerine yayına katılan, 'Konuşan Fenerbahçeliler Platformu Kurucusu Taner Güven ise Aziz Üstel' e "şike kupası" söylemine tepki gösterdi. TFF'nin doğru bir karar aldığını ifade eden Güven, şunları söyledi:

"Aziz Üstel'in açıklamalarını dehşetle dinledim. "Şike kupası" diyor. Galatasaray sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor. Yargısız infaz yapıyor. Aziz Üstel nereden biliyor Şekip Mosturoğlu'nun ifadelerini nereden biliyor. Elinde belge varsa çıksın açıklasın ama yargısız infaz yapmasın."

Bu haber 763 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,787 µs